Kaukaze gyvena Angelinos Jolie antrininkė

Socialinių tinklų vartotojai pastebėjo, kad Šiaurės Osetijos gyventoja Alina Carachova (29 m.) – tikra Holivudo žvaigždės Angelinos Jolie (44 m.) antrininkė. Mergina primena artistę jos šlovės ir karjeros klestėjimo laikais.

A.Carachova (kairėje) kaip du vandens lašai panaši į kino žvaigždę A.Jolie.<br>Soc. tinklų ir Scanpix nuotr.
A.Carachova (kairėje) kaip du vandens lašai panaši į kino žvaigždę A.Jolie.<br>Soc. tinklų ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2020, 9:48 AM

Skvarbios, išraiškingos akys, lyg nulieti skruostikauliai, aukšta kakta, jausmingos lūpos ir idealios formos nosis – garsiosios amerikietės A.Jolie veidas nesuskaičiuojamus kartus vadintas idealiu.

Šie bruožai turi viską, dėl ko vyrai eina iš proto: ir švelnumo, ir aistros, ir įnoringo nepriklausomumo. Milijonai moterų svajoja būti panašios į aktorę, išskyrus A.Carachovą.

Gražuolė iš Šiaurės Osetijos – tikra A.Jolie kopija. Tik mergina kur kas jaunesnė ir primena A.Jolie tais laikais, kai buvo kuriamas filmas „Ponas ir ponia Smitai“ ir amerikietės geidė visas pasaulis.

Tačiau tokia šlovė merginai visiškai nereikalinga. Savo panašumo su žvaigžde ji stengiasi nepastebėti, o į susižavėjimo kupinus komentarus juokaudama atsako: „Aš panaši į tėtį, o jūs turite humoro jausmo problemų.“

Alina niekada nebandė kopijuoti Angelinos įvaizdžio ar pakartoti jos makiažo.

Tačiau beveik kiekvienoje nuotraukoje gražuolė kaip du vandens lašai panaši į garsenybę. To tiesiog neįmanoma nepastebėti: A.Carachovos paskyros „Instagram“ tinkle sekėjų pradėjo daugėti šimtais ir tūkstančiais.

Tačiau gražuolė pasirinko ne tinklaraštininko šlovę, o namų ramybę: pastebėjusi sekėjų antplūdį, uždarė puslapį pašaliniams vartotojams ir visiškai atsidavė darbui bei sūnaus Davido auklėjimui.

Apie Alinos šeiminę padėtį žinoma labai mažai. Anksčiau „osetinų Jolie“ „Instagram“ paskyroje buvo nemažai nuotraukų su vyru, bet dabar jos dingo – jauna moteris sekėjams parodo tik sūnų, o šeimos temą apeina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.