Dėl koronaviruso – nemalonūs pokyčiai Vytaro Radzevičiaus ir Martyno Starkaus karjeroje

Kovo 13-ąją, penktadienį, šalyje paskelbti nauji, mažiausiai dvi savaites galiosiantys apribojimai, skirti koronaviruso prevencijai, atsiliepė daugeliui žinomų žmonių. Dainininkams teko nukelti arba atšaukti koncertus, o verslininkams – susitaikyti su mažesniu pelnu.

 Vytaras Radzevičius (kairėje) ir Martynas Starkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Vytaras Radzevičius (kairėje) ir Martynas Starkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Vytaras Radzevičius (kairėje) ir Martynas Starkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Vytaras Radzevičius (kairėje) ir Martynas Starkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Vytaras Radzevičius (dešinėje) ir Martynas Starkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Vytaras Radzevičius (dešinėje) ir Martynas Starkus.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 14, 2020, 4:26 PM, atnaujinta Mar 14, 2020, 4:30 PM

Pokyčiai neaplenkė ir žurnalistų, daugybės kelionių laidų kūrėjų Vytaro Radzevičiaus ir Martyno Starkaus.

Apie tai jie pranešė socialiniuose tinkluose.

„Mieli bičiuliai. Draugai. Atėjo laikas prabilti. Nuo 2006- ųjų pabaigos mes keliavome ir kūrėme TV laidas apie nuostabų, keistą, dulkiną, paslaptingą, pavojingą, linksmą ir draugišką pasaulį.

Taip iki šiol atsirado 14 televizijos projektų, 69 serijos mūsų nuotykių kelyje, kurias kuriant Žemės rutulys buvo apkeliautas ne vieną ar du kartus.

Knygos, susitikimai, paskaitos, kino filmas, kiti projektai…. Yra ką prisiminti. Buvo akimirkų, kai norėjome sustoti, svarstėme, ar verta tęsti, ar mums dar įdomu tai, ką darome, ar smalsu? Ir kas kartą atsakydavom į šiuos klausimus – taip, žinoma, varom.

Praėjusiais metais sukūrėme naują kryptį, naują tikslą. Bet labai ilgai užtrukome parengiamajame etape, ruošėmės, dėliojomės maršrutą, ieškojome finansų, norėjome, kad penkioliktoji kelionė būtų vėl ypatinga. Ir vos tik viską susidėliojome, vos tik pasijutome, kad galime šiuo džiaugsmu pasidalinti su jumis, nutiko tai, kas nutiko.

Pandemija. Užtraukiame rankinį. Mūsų problemos yra tik maža smulkmena palyginus su susiklosčiusia situacija pasaulyje, baime, ligomis ir mirtimis.

Būtų labai neatsakinga dabar kalbėti apie kelionių planus, kai keliones šiuo metu reikėtų pamiršti. Ir pasirūpinti saviizoliacija. Todėl šiuo laišku norime savo pavyzdžiu paraginti visus artimiausias kelias savaites maksimaliai pasirūpinti savo saugumu, fiziniu atsiskyrimu, išlikti atsakingiems už kitus.

Pabūkim namie. Ir vėl pasaulis atsivers. Ypatingai šiuomet linkime stiprybės visiems medikams. Esame Jums beprotiškai dėkingi. Bus nelengvas laikas. Viskas bus gerai!

P.S. Šių metų planų neatsisakome. Vos tik pajusime, kad durys atsidaro, o taip neabejotinai, anksčiau ar vėliau nutiks, susikrausime lagaminus ir lėksime. Žinoma, iš karto apie tai jus visus informuosime. Būtinai!“, – feisbuke rašė jie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.