Angelinos Jolie ir Brado Pitto vaikai pagaliau lankys mokyklą

Buvusios išskirtinės Holivudo žvaigždžių poros Angelinos Jolie (44 m.) ir Brado Pitto (56 m.) vaikai pirmą kartą gyvenime lankys mokyklą.

A.Jolie su savo vaikais (iš kairės): Paxu, Shiloh, Viviene, Zahara ir Knoxu.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Jolie su savo vaikais (iš kairės): Paxu, Shiloh, Viviene, Zahara ir Knoxu.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Vyriausias A.Jolie ir B.Pitto sūnus Maddoxas studijuoja biochemiją Seulo universitete Pietų Korėjoje. <br>AP / „Scanpix“ nuotr.
Vyriausias A.Jolie ir B.Pitto sūnus Maddoxas studijuoja biochemiją Seulo universitete Pietų Korėjoje. <br>AP / „Scanpix“ nuotr.
A.Jolie ir B.Pittas prieš trejus metus pasuko skirtingais keliais.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Jolie ir B.Pittas prieš trejus metus pasuko skirtingais keliais.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 15, 2020, 12:10 PM

Praėjus trejiems metams po to, kai pasuko skirtingais keliais, A.Jolie ir B.Pittas oficialiai vis dar neišsiskyrę. Teismas patenkino pirmalaikį jų santuokos nutraukimą, tačiau buvę sutuoktiniai iki šiol dalijasi turtą ir vaikų globą.

Tačiau bent jau dėl vieno dalyko jie sutarė: vaikai lankys mokyklą. Kaip pranešė „Daily Mail“, B.Pittas Los Andželo apygardos teismui pateikė dokumentus, informuojančius teisėją, kad jis ir A.Jolie susitarė dėl vaikų mokymo.

Iki tol žvaigždžių poros vaikai niekada nelankė mokyklos. Daug metų (tiksliau – keturiolika) jie mokėsi namuose.

A.Jolie ir B.Pittas klajojo po pasaulį, filmuodamiesi įvairiuose planetos kampeliuose, ir tampė paskui save visas šešias atžalas.

Kartais svetimoje šalyje jie gyvendavo iki pusmečio – pabandyk tokiomis sąlygomis lankyti mokyklą! Todėl kartu su žvaigždžių palikuonimis visada važinėjo keletas mokytojų, kurie individualiai dirbo su kiekvienu vaiku.

Po išsiskyrimo Bradas ir Angelina mažiau filmuojasi, daugiau laiko praleidžia namuose Los Andžele, todėl nusprendė vaikams pritaikyti tradiciškesnį lavinimosi modelį.

Dar viena priežastis, dėl kurios jie nutarė leisti vaikus į įprastą mokyklą, – bendravimo su bendraamžiais trūkumas. Garsenybių vaikai verda savose gana uždaro pasaulio sultyse ir jiems būna sunku prisitaikyti prie įprasto gyvenimo realijų. Bradas ir Angelina nutarė, kad  jų atžaloms bus naudinga pabendrauti su kitais vaikais.

Vyriausias sūnus 18-metis Maddoxas jau studentas – jis studijuoja biochemiją Seulo universitete Pietų Korėjoje. O štai 16-metis Paxas, 15-metė Zahara, 13-metė Shiloh ir 11-mečiai dvyniai Knoxas ir Vivienne sės į mokyklos suolus.

Tikriausiai privačios ir labai brangios, bet vis dėlto mokyklos – su normaliu tvarkaraščiu, skambučiais ir pertraukomis.

Angelina yra sakiusi, kad vaikystėje mokėsi ne itin uoliai, o ir amerikietiška švietimo sistema, jos nuomone, galėtų būti geresnė.

„Man liūdna, kad mokykloje tiek mažai sužinojau, – sakė aktorė žurnalui „People“. – Todėl labai rūpi mano vaikų išsilavinimas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?