Savo automobilį Simonai Nainei paskolinusi jos sesuo nė neįtarė, kuo viskas baigsis

Didžiausioms metų šventėms įnirtingai ruošiasi ir kanalo 2TV laida „Merginos prie vairo“ – žiūrovams paruoštas šventinių laidų ciklas. Visą sezoną laidos vedėjos Marija Silickaja-Šmatavičienė ir Dalia Belickaitė išbandydavo neįprastus bei unikalius automobilius, kuriuos išsamiai pristatydavo žiūrovams, tačiau specialiai paruoštose kalėdinėse laidose merginos naujų automobilių nebandys, o apibendrins visų metų darbą ir, pasikvietusios svečių į studiją, pasidalins įvairiomis gyvenimo patirtimis.

Jonas Nainys ir Simona Nainė.<br>LR archyvo nuotr.
Jonas Nainys ir Simona Nainė.<br>LR archyvo nuotr.
 Marija Silickaja-Šmatavičienė ir Dalia Belickaitė.
 Marija Silickaja-Šmatavičienė ir Dalia Belickaitė.
 Simona Nainė.
 Simona Nainė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-12-15 12:26

Pirmoji viešnia – dainininkė, verslininkė bei socialinių tinklų nuomonės formuotoja Simona Nainė. Laidoje ji prisipažino, kad aštuoniolikos metų laukė tik tam, kad pagaliau galėtų išsilaikyti ir gauti vairuotojo teises, kas, beje, pavyko iš pirmo karto.

„Iš tikrųjų, per vairavimo egzaminą padariau vieną klaidą, užgesau. Bet instruktoriui pasakiau, nieko, nieko, nesijaudinam, aš tuoj susitvarkysiu. Tai jis sakė, jog labai greitai išsisukau iš situacijos ir puikiai susitvarkiau. Tai nebuvo kritinė klaida, tad vairuotojo pažymėjimą gavau“, – su šypsena veide prisiminė S. Nainė.

Nors Simona sėkmingai vairuotojo pažymėjimą savo rankose laikė jau po pirmojo egzamino, tačiau savo nuosavą automobilį įsigijo ne iš karto. Geranoriškai savo transporto priemonę Simonai paskolinusi jos sesuo nė neįtarė, kuo viskas baigsis.

„Vežiau tetą į polikliniką, buvo paliję, papildoma šviesoforo sekcija jau buvo pradėjusi mirksėti, ir priekyje važiavusi moteris išsigando ir staigiai sustojo, o aš įvažiavau į jos automobilio galą.

Tvarkyti ir pakeisti variklio dangtį neturėjau daug pinigų, tad „Ford Fiestos“ variklio dangtį pakeičiau į raudoną, nors sesės automobilis buvo sidabrinis.

Pinigų užteko tik viršutinei jo daliai nudažyti. Kai tekdavo jį atidaryti dėl užkaitusio variklio, dominavo ryškiai raudona spalva“, – juoko netramdė Simona.

Per savo gyvenimą daug automobilių išbandžiusi S. Nainė teigia, kad iki šiol neturi savo svajonių automobilio. Nors išskiria keletą detalių į kurias labiausiai kreipia dėmesį.

„Automobilis – man darbo priemonė, kartais ją paverčiu visišku sąvartynu. Tačiau automobilyje turiu jaustis patogiai ir saugiai“, – atskleidė S. Nainė

Simona Nainė ir jos patirtis su įvairiomis transporto priemonėmis – 22 val. laidoje „Merginos prie vairo“, per muzikaliausią kanalą 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.