Meghan Markle tėvas toliau kartina jai gyvenimą

Princo Harry (36 m.) sutuoktinė, su vyru ir sūnumi dabar gyvenanti Kalifornijoje, turi rimtą pagrindą nerimauti: Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle (39 m.) tėvas, su kuriuo ji nutraukė santykius, netrukus parodys dokumentinį filmą apie savo dukterį.

Princas Harry ir M.Markle nebendrauja su Th.Markle’u.<br>„Scanpix“ nuotr.
Princas Harry ir M.Markle nebendrauja su Th.Markle’u.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-31 08:09

Thomas Markle’as (76 m.), atrodo, užsimojo suduoti galutinį smūgį dukters reputacijai, ypač turint galvoje, ką anksčiau apie ją kalbėjo, – pavyzdžiui, apkaltino ją visišku beširdiškumu ir nedėkingumu.

Apie kuriamą filmą Th.Markle’as papasakojo leidiniui „The Sun“. Kaip teigė vyras, iš pradžių filme jis truputį papasakos apie save, o vėliau pereis prie dukters.

„Papasakosiu apie savo gyvenimą su Meghan, apie tai, kaip ji augo, brendo, kaip mokėsi koledže ir kaip pradėjo karjerą. Po to – apie jos pirmąją santuoką ir apie tai, kas buvo toliau“, – dėstė Th.Markle’as.

Vyras tikina norįs paaiškinti, „kas atsitiko jo dukrytei“. Jis teigė, kad duktė jį apleido ligotą, patyrusį infarktą ir nepageidauja su juo kalbėtis net telefonu.

Th.Markle’as, be kita ko, pažadėjo jame parodyti nuotraukų ir vaizdų įrašų, kuriuos pats kadaise nufilmavo ir anksčiau niekada nerodė.

Greičiausiai Th.Markle’as parodys savo filmą dar iki tol, kai susitiks su Meghan teisme, turinčiame įvykti šios vasaros pradžioje. Jie bylinėsis dėl ieškinio, kurį Meghan pateikė leidiniui „Mail on Sunday“, paskelbusiam jos rašytinį laišką tėvui. Dabar Th.Markle’as liudys leidinio naudai.

M.Markle tėvas jai ir visai karališkajai šeimai pridarė daug nemalonumų. Jis davė kelis skandalingus interviu, pardavinėjo savo nuotraukas už didžiulius pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.