Pamela Anderson su vyru interviu davė gulėdami lovoje

Aktorė, PETA organizacijos garbės direktorė ir labdaros fondo „Pamela Anderson Foundation“ steigėja Pamela Anderson (53 m.) ištekėjo šeštą kartą. Prieš porą savaičių kartu su 13 metų jaunesniu vyru Danu Hayhurstu ji pasirodė britų TV laidoje „Loose Women“.

P.Anderson džiaugiasi, kad yra ten, kur ir turi būti, – žmogaus, kuris ją nuoširdžiai myli, glėbyje.<br>Nuotr. iš „Instagram“
P.Anderson džiaugiasi, kad yra ten, kur ir turi būti, – žmogaus, kuris ją nuoširdžiai myli, glėbyje.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2021, 8:53 PM

Serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė P.Anderson ištekėjo už asmens sargybinio D.Hayhursto.

Jis vengia viešumo, todėl niekas nesitikėjo jaunavedžių pasakojimo apie tai, kaip jiems sekasi gyventi.

Tačiau netikėtai Pamela ir Danas pasirodė britų TV pokalbių laidos „Loose Women“ („Laisvos moterys“) tiesioginiame eteryje. Įsimylėjėliai truputį sutrikdė vedėjas tuo, kad nutarė duoti interviu tiesiai iš lovos, kurioje gulėjo apsikabinę.

Danas vilkėjo juodus marškinėlius, o Pamela dangstėsi antklode.

Pokalbis buvo ne mažiau atviras: Pamela pareiškė, kad „jie su Danu nelipa iš lovos nuo Kalėdų išvakarių“, o Danas pridūrė, kad „Pamela sužavėta jo fizinės formos“.

Paklausta apie vestuves, Pamela atsakė, kad „nenorėjo didelių iškilmių, bet jai trūko kai kurių artimųjų“.

Ji papasakojo ir apie tai, kaip susipažino su Danu: „Dėl pandemijos įstrigau savo namuose Kanadoje, o Danas čia dirbo. Pastaruosius pusantrų metų aš rūpinausi namo, kurį prieš 25 metus man paliko močiutė, remontu ir dabar jis atrodo puikiai. Dabar mes kartu čia įstrigome.“

Kai įrašas buvo įkeltas į „YouTube“, žiūrovų nuomonės išsiskyrė: vieni komentaruose rašė, kad per visą interviu jautėsi nejaukiai, o kiti prisipažino, kad iš „Playboy“ žvaigždės nieko kito nesitikėjo.

Su būsimu vyru Pamela susipažino 2020-ųjų pradžioje ir nuo tol nesiskiria – kartu leidžiamas karantinas jų santykiams išėjo tik į naudą.

„Ji labai laiminga. Iš esmės nuo pandemijos pradžios jie buvo kartu. Pamela labai džiaugiasi, kad Danas padėjo jai suremontuoti namą Vankuveryje“, – sakė „People“ šaltinis.

P.Anderson papasakojo žiniasklaidai, kad slaptos jų su Danu vestuvės įvyko Kalėdų išvakarėse to paties aktorės užmiesčio namo Vankuveryje teritorijoje. Vestuvės buvo kuklios – be pamergių, pabrolių ir svečių.

„Aš esu ten, kur ir turiu būti, – žmogaus, kuris mane nuoširdžiai myli, glėbyje“, – pasidžiaugė P.Anderson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.