Pamelos Anderson ir Tommy Lee meilę iš pirmo žvilgsnio lydėjo peštynės

Internetinio TV kanalo „Hulu“ mini serialo „Pem ir Tomis“ („Pam & Tommy“) premjeros data dar nepaskelbta, tačiau filmą jau galima pavadinti rekordiškai komentuojamu – juk Pamela Anderson (54 m.) ir jos buvęs vyras Tommy Lee (58 m.) – viena ekstravagantiškiausių pramogų pasaulio porų.

P.Anderson ir T.Lee nuolat vaidydavosi.
P.Anderson ir T.Lee nuolat vaidydavosi.
Aktoriai Sebastianas Stanas ir Lily James seriale „Pem ir Tomis“ (kairėje), T.Lee ir P.Anderson (dešinėje).<br>„Capital Pictures“ /„Scanpix“ nuotr.
Aktoriai Sebastianas Stanas ir Lily James seriale „Pem ir Tomis“ (kairėje), T.Lee ir P.Anderson (dešinėje).<br>„Capital Pictures“ /„Scanpix“ nuotr.
Grupė „Mötley Crue“ (iš kairės): Nikki Sixxas, Mickas Marsas ir Tommy Lee.
Grupė „Mötley Crue“ (iš kairės): Nikki Sixxas, Mickas Marsas ir Tommy Lee.
P.Anderson seriale „Gelbėtojai“.
P.Anderson seriale „Gelbėtojai“.
T.Lee pats įkėlė į socialinius tinklus praskeltos lūpos nuotrauką ir parašė, kad jam trenkė sūnus Brandonas.
T.Lee pats įkėlė į socialinius tinklus praskeltos lūpos nuotrauką ir parašė, kad jam trenkė sūnus Brandonas.
P.Anderson didžiuojasi savo sūnumis Brandonu (kairėje) ir Dylanu.
P.Anderson didžiuojasi savo sūnumis Brandonu (kairėje) ir Dylanu.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 9, 2021, 6:59 AM

Garsiausia žurnalo „Playboy“ žvaigždė, Kanadoje gimusi aktorė, prodiuserė, modelis, visuomenės aktyvistė ir gyvūnų teisių gynėja P.Anderson visai neapsidžiaugė, kad apie ją kuriamas serialas.

Laukdami serialo prisiminkime, kaip klostėsi sudėtingi Pam ir Tommy santykiai.

1994-aisiais, kai Pamela ir Tommy pirmą kartą susitiko, ji jau buvo pripažintas sekso simbolis, serialo „Gelbėtojai“ („Baywatch“) žvaigždė, „Playboy“ viršelio mergina.

Jis buvo laikomas „blogiausiu rokenrolo vyruku“: sunkiojo metalo grupės „Mötley Crue“ būgnininko reputacija buvo skandalinga, apie jo narkotinius maratonus, nežabotus vakarėlius ir nesibaigiančius nuotykius su gerbėjomis sklido legendos.

Beje, Tommy tuo metu buvo net garsesnis už Pamelą: „Mötley Crue“ išpopuliarėjo dar devintojo dešimtmečio pradžioje, o P.Anderson ant „Playboy“ viršelio pirmą kartą pasirodė 1989-aisiais – tada ir prasidėjo jos karjera pramogų pasaulyje.

Metalistas susitikimo su Pamela metu jau buvo du kartus išsiskyręs, o P.Anderson dar nė karto netekėjusi.

27 metų modelis ir 32 metų muzikantas susipažino Naujųjų metų išvakarėse Los Andželo naktiniame klube „Sanctuary“. Vėliau Pamela viename interviu taip pasakojo apie pažintį: „Jis priėjo, čiupo mane ir aplaižė veidą. Pamaniau, kad jis kietas, draugiškas, geras vaikinas, taigi daviau jam savo telefono numerį.“

Įdomu, kad klube Tommy buvo ne vienas, o su sužadėtine – aktore ir modeliu Bobbie Brown, kurią, pasak jos pačios, aplinkiniai nuolatos painiojo su P.Anderson. Tommy pradėjo skambinėti, bet jam teko pavargti, kol įkalbėjo šviesiaplaukę ateiti į pasimatymą.

Po pusantro mėnesio jis paskambino jai kaip tik tą dieną, kai Pamela turėjo skristi į fotosesiją Meksikoje, ir pasisiūlė palaikyti jai kompaniją. P.Anderson paprašė naujojo pažįstamo neskristi, bet netrukus Tommy jos jau laukė Kankune, tame pačiame viešbutyje, kuriame ji apsistojo.

Rokeris tada buvo susipykęs su B.Brown: mergina išsikėlė iš jo namų po grėsmingo incidento, kai jis iš pavydo pagriebė jai už kaklo.

Po kelių dienų T.Lee paskambino jai jau iš Meksikos ir autoatsakiklyje paliko žinutę apie savo atostogas su Pamela ir „sekso žaisliukus, kuriuos kartu prigriebė“. Bobbie vėliau labai krimtosi dėl išdavystės ir įniko į narkotikus.

Pam ir Tommy romanas iš karto įsisuko. Praėjus 96 valandoms po susitikimo modelis ir muzikantas susituokė tiesiai Meksikos paplūdimyje.

Įprasti vestuviniai žiedai būtų buvę banalybė, todėl jaunavedžiai pirmenybę atidavė tatuiruotėms: Pamela išsitatuiravo Tommy vardą ant kairės rankos bevardžio piršto, T.Lee pasidarė tatuiruotę su žmonos vardu ne tik ant piršto, bet ir intymesnėje vietoje.

Vėliau žurnalistų klausiama apie žiedo nebuvimą Pam atsakydavo, kad, jos nuomone, „didžiausius briliantus dovanoja vyrai, turintys didelį ego ir mažą vyriškąjį pasididžiavimą“.

Pamela interviu prisipažindavo, kad juodu su Tommy siejo ne tik aistra, bet ir savotiškas humoro jausmas: pavyzdžiui, jis leisdavo savo draugams apsivilkti žmonos maudymosi kostiumėlius ir boksuotis, o Pam vyrui kartą padovanojo 42 dydžio aukštakulnius ir jis iškart juos pasimatavo.

Iš karto po vestuvių pasklido gandai apie skandalus šeimoje. Šnekėta, kas T.Lee – tikras tironas ir pavydi žmonos kiekvienam stulpui.

Pasakojama, kad 1995 metais per juostos „Barbė“ („Barb Wire“), kurioje P.Anderson atliko pagrindinį vaidmenį, filmavimą vyras jos tiesiog neišleido iš vagonėlio – taip visiems jos pavydėjo.

1995-ieji P.Anderson ir T.Lee apskritai buvo neramiausi. Pirma, Pamela neteko kūdikio, antra, skandalingai nutekėjo poros asmeninės nuotraukos ir vaizdo įrašai.

Beje, šis įvykis ir tapo „Hulu“ mini serialo pagrindine tema. Visuomenei tapo prieinamos polaroidinės nuotraukos ir intymus vaizdo įrašas, kuriuos sutuoktiniai padarė per medaus mėnesį ir saugojo seife.

Dabar istorijos apie „pavogtas“ nuotraukas ir „įsilaužimus“ į kompiuterį ar mobilųjį telefoną dažnai atrodo įtartinai: kyla įtarimų, kad tokius skandalus dėl reklamos kelia pačios įžymybės. Tačiau Pam ir Tommy, kaip vienu balsu tvirtino jų pažįstami, buvo išties šokiruoti ir nuliūdinti.

2014-aisiais žurnalas „Rolling Stone“ išspausdino didelį straipsnį, kuriame išsamiai papasakojo, kaip sutuoktinių asmeninį archyvą pavogė elektrikas Randas Gauthier, dirbęs jų viloje Malibu.

Kaip teigiama publikacijoje, vyras susipyko su pora: P.Anderson ir T.Lee liko nepatenkinti jo darbu ir atsisakė už jį sumokėti. O kai R.Gauthier atvyko pasiimti instrumentų, Tommy neva jam net grasinęs pistoletu ir reikalavęs tučtuojau nešdintis iš jo namų.

Elektrikas taip įsiuto (jį filme „Pem ir Tomis“ vaidina Sethas Rogenas), kad atkeršijo – pavogė juostą ir pardavė platintojams.

Įdomu, jog R.Gauthier, prieš tapdamas elektriku, buvo pornografinių filmų aktorius, todėl iškart suprato, kad kasetė gali atnešti nemažai pinigų.

Pamela ir Tommy kasetės dingimą pastebėjo tik po kelių mėnesių, jie kreipėsi į policiją ir pasamdė privatų detektyvą, tačiau skandalingi kadrai tuo metu jau buvo platinami visu tempu.

Videopiratai įrašą, pavadintą „Pem ir Tomis: pavogtas medaus mėnuo“, siūlė įsigyti už 59,95 dolerio. Žiniasklaidos skaičiavimais, platinimo kompanijos iš to vaizdo įrašo uždirbo 100 mln. dolerių.

Po metų, 1996-aisiais, Pamela ir Tommy susilaukė pirmagimio – Brandono, 1997-ųjų gruodį pasaulį išvydo jaunesnysis sūnus Dylanas. Vaikų gimimas kiekvieną porą veikia kitaip: P.Anderson ir T.Lee sąjungos tai nesutvirtino.

Vėliau rokeris prisipažino: „Gimus Dylanui aš šeimoje tapau trečias. Man buvo sunku su tuo susitaikyti.“

Tommy pasakojo puikiai supratęs, kad tuo metu tapo „kaprizingu, aikštingu snargliumi“. Savo autobiografijoje jis rašė: „Galbūt šitaip aš bandžiau tapti „trečiu vaiku“, kad sulaukčiau Pamelos dėmesio, kurio man reikėjo. Mes pradėjome vis daugiau ginčytis.“

Santykiai iš meilės pamažu virto į neapykanta. Skandalai kildavo dažnai – su šauksmais ir indų daužymu, neretai matant vaikams, kurie tada dar buvo visai maži.

Santykių krizė paaštrėjo 1998-aisiais, kai vienas ginčų Tommy ir Pam namuose baigėsi smurtu. P.Anderson iškvietė policiją, muzikantas buvo išvestas į gatvę su antrankiais.

Netrukus po incidento „Gelbėtojų“ žvaigždė padavė skyrybų prašymą. O Tommy teismas skyrė šešis mėnesius kalėjimo, taip pat 200 valandų pataisos darbų ir 6200 dolerių baudą – pinigai buvo perduoti fondui, padedančiam moterims, smurto artimoje aplinkoje aukoms.

Ne taip jau sunku susigaudyti, dėl ko pora išsiskyrė. Pamelos pažįstami pasakojo, kad Tommy jų santuokos laikotarpiu kentėjo nuo alkoholizmo ir visiškai prarado savikontrolę. Iki tokio laipsnio, kad galėdavo prisišlapinti lovoje.

Išsiskyrę jie ne kartą bandė susitaikyti. Antai 1999-aisiais P.Anderson kalbėjo, kad savo senatvę įsivaizduoja šalia Tommy.

O 2000-aisiais jie kartu sutiko Naujuosius metus. Tais metais T.Lee atviravo: būti draugais jiems su buvusia žmona net labiau patinka negu būti susituokus.

„Mes puikiai sugyvename, kartu auginame vaikus, vaikštome į futbolo rungtynes, baseiną, rengiame kepsnių ant grotelių vakarėlius. Nėra jokio spaudimo kaip santuokoje.

Skyrybos, teismai dėl globos – visa tai gali padaryti rimtos žalos santykiams. Bet panašu, kad mes visa tai jau perėjome ir dabar galime gyventi savo gyvenimą, mėgautis bendravimu vienas su kitu ir vaikais“, – kalbėjo T.Lee.

Praėjus dešimtmečiui po skyrybų, 2008-aisiais, Pamela, tuomet išsiskyrusi su trečiuoju vyru Ricku Salomonu, ir T.Lee pabandė duoti santykiams dar vieną galimybę – „801-ąjį bandymą“, kaip sakė muzikantas žiniasklaidai.

Jis pasakojo, kad buvusi žmona su sūnumis persikėlė pas jį ir visi esą laimingi. Bet po dvejų metų sąjunga vėl iširo, Pam grįžo pas R.Salomoną, antrąkart už jo ištekėjo ir netrukus išsiskyrė.

Į žurnalistų klausimus apie išsiskyrimus su Tommy ir nuolatinius bandymus išgelbėti santykius P.Anderson atsakydavo: „Jis buvo mano gyvenimo meilė. Mūsų santykiai buvo laukiniai ir beprotiški, mums abiem to buvo per daug.

Tai meilė iš pirmo žvilgsnio. Prieš ištekėdama aš pažinojau jį viso labo keturias dienas. Mes turime puikius vaikus, jie džiaugiasi, kad pasaulį išvydo iš tikros meilės.“

Kokie dabar buvusių sutuoktinių santykiai – nežinia.

2018-aisiais T.Lee, tuomet 56 metų, susipešė su sūnumi Brandonu, kuriam tuo metu buvo 21 metai.

Metalistas pats įkėlė į socialinius tinklus praskeltos lūpos nuotrauką ir parašė, kad jam trenkė sūnus. Savo ruožtu Brandonas pareiškė: tėvas buvo girtas, teko panaudoti jėgą.

P.Anderson į šį įvykį sureagavo įrašu savo paskyroje, pavadintu „Alkoholizmas – tai velnias“.

Ji rašė: „Meldžiuosi, kad Tommy gautų pagalbą, kurios jam reikia. Jo poelgiai desperatiški ir gėdingi, jis tiesiog savęs nekontroliuoja ir nesielgia kaip tėvas – beje, tai ne naujiena.

Mano sūnūs pastaraisiais mėnesiais bandė jam visaip padėti, buvo šalia jo, kad įsitikintų, jog jam viskas gerai.

Aš nebesikalbėsiu su Tommy, kol jis nepradės gyventi blaiviai ir elgtis protingai. Jis bandė su manimi susisiekti, bet aš jį užblokavau, neįmanoma susitarti su pakvaišėliu.

Brandonas viskuo rizikavo, kad išgelbėtų tėvą. O sūnui labai svarbi karjera, jis nesiliečia prie alkoholio ir narkotikų, nes supranta savo genetiką, ir tai galėtų būti pavyzdys daugeliui.

Jis trenkė tėvui už viską, ką tas mums visiems padarė.“

Parengė Matilda Aleksandravičė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.