Darjušui Lavrinovičiui „Kaukėse“ neramu: o jeigu pasirodys ir jo žmona?

Pats slapčiausias projektas Lietuvoje „Kaukės“ sugrįžo. LNK žiūrovai jau išvydo pirmąją antrojo sezono projekto kaukę, bet ir toliau mėgaujasi galimybe būti detektyvais ir spėlioti, kad gi slepiasi po įspūdingo grožio kaukėmis, kurias ilgą laiką kuria milžiniška žmonių komanda.

 Darjušui Lavrinovičiui „Kaukėse“ neramu: o jeigu pasirodys ir jo žmona?
 Darjušui Lavrinovičiui „Kaukėse“ neramu: o jeigu pasirodys ir jo žmona?
 Darjušui Lavrinovičiui „Kaukėse“ neramu: o jeigu pasirodys ir jo žmona?
 Darjušui Lavrinovičiui „Kaukėse“ neramu: o jeigu pasirodys ir jo žmona?
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 16, 2021, 3:43 PM

Pasak komisijos narių, krepšininkų, brolių Kšištofo ir Darjušo Lavrinovičių, šis sezonas dar sudėtingesnis, ir teigia, kad žiūrovams atiteko žymiai lengvesnė užduotis.

„Žiūrovams yra tikrai lengviau, nes jie turi laiko pagalvoti ramiai apie kiekvieną dalyvį. O mums čia yra viskas labai apsunkinta. Akimirksniu turime sugalvoti, kas slepiasi po kauke, bandome atsiminti visus veidus iš visų sričių. Projekte dalyvauja sportininkai, aktoriai, dainininkai, laidų vedėjai, o jų Lietuvoje tiek daug, kad tikrai labai sunku!“ – apie projektą „Kaukės“ pasakojo K. Lavrinovičius.

„Vieną laidą atrodo, viskas, žinau. Čia tikrai šitas: ir balsas, ir judesiai, viskas atitinka. O kitą dieną, kaip sudainuoja, tai sudainuoja...“ – broliui antrino Darjušas.

Pirmajame projekto sezone tarp dalyvaujančiųjų pasirodė K. Lavrinovičiaus žmona Tatjana, ir nors užduotis galėtų pasirodyti lengva, deja, bet savo mylimosios komisijos narys neatpažino.

„Iš tikrųjų nežinojau. Tai man buvo didelė staigmena, kelias dienas negalėjau patikėti, kad man nepavyko jos atpažinti. Ar galite įsivaizduoti, ji dalyvavo tuomet, kai laukėsi jau trečią mėnesį. Tikrai nepykau, kad ji man nepasakė, jog dalyvauja projekte, atvirkščiai, likau labai maloniai nustebintas, o kita vertus, juk tokios taisyklės“, – šį ketvirtadienio vakarą, 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ įspūdžiais dalinsis K. Lavrinovičius.

2TV laidai „Monikos užkulisiai“ projekto „Kaukės“ organizatoriai atvers pačias slapčiausias duris. Žiūrovai galės pamatyti ne tik tai, ką matome kiekvieną sekmadienį, bet ir daug labiau intriguojančių šou detalių. Bus kalbinami ne tik organizatoriai, kurie atskleis niekam negirdėtas projekto subtilybes, bet ir komisijos nariai, kurie įvertins naujojo sezono pokyčius ir pasidalins šių metų spėjimais.

Niekada negali žinoti, kas slepiasi po kauke, ir net akyliausiems ne visada pasiseka atspėti, kad gi dainuoja ant scenos. Paklaustas, kaip reaguotų, jei šiame sezone pasirodytų ir jo žmona Edita, Darjušas nedaugžodžiauja.

„Jeigu jau mano žmona pasirodys, tai pasaulyje nebus dalykų, kuriais galėčiau netikėti“, – teigė D. Lavrinovičius.

Jau šį ketvirtadienio vakarą, 22 val., pasimatuokime ryškiausias projekto kaukes, pasikalbėkime su komisijos nariais ir pamatykime visai kitą labiausiai įslaptinto šou pusę. Pokalbiai ir nematyti kadrai laidoje „Monikos užkulisiai“ – tik per 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.