Radžis prakalbo apie griežtą mamos auklėjimą: „Pastatė į vietą“

Visada energingas, ryškus ir itin atviras – toks dažniausiai TV ekranuose yra matomas estrados princas, charizmatiškasis Radži. Toks jis buvo ir TV laidos filmavimo aikštelėje, kur laidos vedėjai Ilonai Juciūtei papasakojo pačias įdomiausias savos virtuvės bei namų istorijas. Radži ne tik atskleidė turintis kulinaro diplomą ir kokie patiekalai yra jo mėgstamiausi, bet ir kas jam rytais gamina kavą.

Radžis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Radžis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Radžis.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Radžis.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Radžis.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Radžis.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Radžis.<br>D.Umbraso nuotr.
Radžis.<br>D.Umbraso nuotr.
Radžis.<br>T.Bauro nuotr.
Radžis.<br>T.Bauro nuotr.
Radžis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Radžis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Radžis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Radžis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

2021-10-15 13:07, atnaujinta 2021-10-15 13:08

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, kulinarinės laidos studijoje ir vėl megsis atviriausi pokalbiai su įdomiausiais Lietuvos žmonėmis. Šįkart laidos studijoje skambės užkrečiantis dainininko Radži juokas, o kol atlikėjas bendraus su laidos vedėja I. Juciūte, grilio zonoje kepsinių guru Robertas Svetlauskas gamins BBQ šonkauliukus ir Coleslaw salotas.

Studijoje pokalbis su atlikėju prasidėjo prie kavos puodelio. Laidos vedėjos paklaustas, ar šeštadienio rytą kas nors jam gamina kavą, pašnekovas, neprarasdamas jam būdingo šmaikštumo, nedvejodamas atsakė: „Taip. Gamina Radži“.

Tokia pat atvira bei nuotaikinga dvasia vyko visas ryto pokalbis. Prisiminęs nelengvą karantino laiką, kurį Radži teko išgyventi Panevėžyje pas mamą Vidą, pašnekovas atskleidė neseniai pasibaigusio realybės šou „Didysis šou burbulas“ nugalėtojo sėkmės receptą.

„Nugalėjęs jaučiuosi puikiai. Atskiros kažkokios strategijos nebuvo, bet aš tikėjau, kad galiu nugalėti. Tikėjimas duoda rezultatą. Ką man tai reiškia? Šiame šou pasitikrinau, ar pats sau ir mane supantiems žmonėms esu įdomus. Žmonės greitai atskiria, koks esi realybėje, ir koks scenoje. Gyvenime niekam neįdomūs vaidinantys žmonės. Turi būti savimi. Gal tai netinka daugumai, bet aš toks esu. Galima sakyti, kad sėkmės paslaptis yra atvirumas ir nuoširdumas“, – pasakojo Radži.

Laidos vedėjos paklaustas, ar pergalė realybės šou pridėjo žinomumo ir kaip jis apsisaugo nuo gerbėjų, nešančių ne tik gėles, bet ir lašinius ar kiaušinius, Radži atvirai prisipažino: „Aš apie tai nė negalvoju. Žinoma, gal jaunesnioji karta apie mane sužinojo daugiau, bet kažkas labai nepasikeitė. O su gerbėjais visuomet nustatau ribą. Visus priimu tokius, kokie jie yra“.

Žinomas atlikėjas pripažino, kad jam, kaip ir daugeliui žinomų žmonių, yra tekę persirgti ir vadinamąją žvaigždžių liga. Tiesa, pastaroji neužsitęsė, mat jaunas atlikėjas kaip mat į vietą buvo pastatytas... savo mamos Vidos.

„Kai man buvo 18 metų, persirgau taip vadinama „žvaigždžių“ liga, bet labai trumpai. Mane į vietą pastatė mama Vida. Kai tik atvažiuodavau į Panevėžį, ji mane iš karto „nuleisdavo“ ant žemės. Sakydavo: „Atvažiavo čia matai kažkokia žvaigždė. Uždarai tik duris ir sėdi ant fotelio“, – griežtą mamos Vidos auklėjimą prisiminė Radži.

Pokalbiui pakrypus apie mamą Vidą ir jos fantastiškai gaminamus patiekalus, laidos vedėja priminė ir Radži turimą kulinaro profesiją bei pasidomėjo, kokiais patiekalais pašnekovas lepina savo mamą, norėdamas jai leisti atsipūsti nuo rutinos ir pailsėti nuo valgio ruošos.

„Aš turiu kulinaro diplomą, bet geriau jau mamą kažkur nusivesiu pavaišinti, negu pats gaminsiu. Virtuvė namuose – mamos Vidos zona. Ji nemėgsta, kai aš pradedu virtuvėje šeimininkauti, pyksta, kad galiu ne taip kažką padaryti, pritaškyti. Mano darbas – tik kavą išvirti, indus suplauti, viską sutvarkyti“, – pasakojo Radži.

Paklaustas, ką gaminant jį patį galima labiausiai nustebinti, Radži negalvodamas atsakė: „Valgau viską, tik ne pienišką sriubą. Jau dabar, vien pagalvojus apie tą plėvelę ant pieniškos sriubos, iš karto darosi negera...“

Tačiau visai kita nuotaika Radži pasitiko laidos „Virtuvės istorijos“ šefo R.Svetlausko kepsninėje ilgai gamintą patiekalą – BBQ šonkauliukus su coleslaw salotomis.

„Receptas fantastiškas, tikrai nemokėčiau tokio pagaminti“, – gardžiuodamasis įmantriu patiekalu tvirtino Radži ir šypsodamasis pridūrė, kad pusryčiai nuostabūs, o gyvenimas – puikus.

Kokias gardžias dovanas Radži gauna iš gerbėjų, ką labiausiai mėgsta valgyti ir kodėl vyro kulinarinis diplomas dulka spintelėje, sužinosite jau šį šeštadienį, 10 valandą TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?