„Lietuvos talentuose“ – „auksinis mygtukas“ ir kiti teisėjus nustebinę pasirodymai

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovus prie ekranų pritraukė jau trečioji projekto „Lietuvos talentai“ laida. Kaip visuomet, čia netrūko pačių įvairiausių emocijų, o ši laida ypatinga tapo dar ir dėl to, jog vienas iš teisėjų jį sužavėjusiai dalyvei paspaudė „auksinį mygtuką“.

„Lietuvos talentuose“ – „auksinis mygtukas“ ir kiti teisėjus nustebinę pasirodymai<br> V.Černiausko nuotr.
„Lietuvos talentuose“ – „auksinis mygtukas“ ir kiti teisėjus nustebinę pasirodymai<br> V.Černiausko nuotr.
 J.Jankevičius, I.Jankauskaitė ir M.Mikutavičius.<br> V.Černiausko nuotr.
 J.Jankevičius, I.Jankauskaitė ir M.Mikutavičius.<br> V.Černiausko nuotr.
 J.Jankevičius, I.Jankauskaitė ir M.Mikutavičius.<br> V.Černiausko nuotr.
 J.Jankevičius, I.Jankauskaitė ir M.Mikutavičius.<br> V.Černiausko nuotr.
 Laidos akimirka.<br> V.Černiausko nuotr.
 Laidos akimirka.<br> V.Černiausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 21, 2022, 9:36 AM, atnaujinta Mar 21, 2022, 9:40 AM

Šį mygtuką paspaudė teisėjas Marijus Mikutavičius. Auksinis mygtukas“ reiškia, kad dalyvė iškart pateks į superfinalą. Tokia sėkmė šįkart atiteko „standuperei“ Aistei Krušinskaitei. Merginos humoras ir sąmojis sužavėjo teisėjus. „Tai buvo fantastiškas pasirodymas“, – gyrė J. Jankevičius.

Pirmoji sekmadienį į sceną žengė Viktorija Čivikova. Mergaitė scenoje dainavo ir rodė gimnastikos pasiekimus. Viktorija išgirdo du „taip“ ir pateko į kitą etapą.

Austėja Guiskytė scenoje atliko savo kūrybos dainą, kurią susapnavo. Vokalo mokytoja ir džiazo muzikos studentė pateko į kitą etapą. „Daina graži, bet dar nestabilu“, – sakė I. Jankauskaitė. „Jūsų kūryba puiki“, – kalbėjo J. Jankevičius, tačiau pasiūlė dar patobulinti anglų kalbos tarimą.

Septynerių metų Viltė Strasevičiūtė scenoje šoko ant virvės. Jaunoji gimnastė pateko į kitą etapą – teisėjai pasakė du „taip“. „Esi labai talentinga“, – sakė J. Jankauskaitė.

Igoris Žagun neslepia – šokiai yra jo gyvenimo aistra. Šokėjas labai gerai sutaria su vaikais, todėl mokytis juos yra vienas malonumas. „Man labai patiko“, – sakė J. Jankauskaitė. „Jūs žinote, ką darote. Atėjo žmogus ir parodė, kaip reikia“, – gyrė J. Jankevičius. Trys tvirti „taip“ – Igoris kitame etape.

Justas Juškevičius kuria psichodelišką, melancholiška dvasia persmelktą muziką. Muzikantas senoje atliko savo kūrybos kūrinius, kuriuos vadina „kosminiu rokenrolu“. J. Jankevičius ir M. Mikutavičius patikėjo Justu – jis pateko į pusfinalį.

Dangyra Savčenkaitė žinojo, kad dalyvaus projekte nuo vaikystės. Keturiolikmetė scenoje demonstravo šokio improvizaciją. Deja, bet visi trys teisėjai paspaudė X – Dangyros pasirodymas buvo nutrauktas.

Scenoje sužibėjo ir legendinės grupės BIX būgnininkas Gintautas Gascevičius-Ginc. Muzikantas surengė eksperimentinės muzikos šou. „Tai yra nuostabu, esate artistas“, – gyrė I. Jankauskaitė. „Užkūrėte labai nevaikišką vakarėlį“, – sakė J. Jankevičius. Trys tvirti „taip“.

Šeimos gydytoja Sonata Noreikienė kuria dainas ir jas atlieka. Scenoje moteris atskleidė, kad yra parašiusi daugiau nei 100 kūrinių. „Puikiai pasirodėte, man patiko jūsų daina“, – sakė J. Jankevičius. Teisėjai pasakė du „taip“ ir Sonata pateko į kitą etapą.

„Viduramžiai LT“ kiekvieną kartą sugeba nustebinti teisėjus. Lazerių šou nepaliko abejingų ir šįkart. „Tai, ką jūs parodėte, yra ateitis“, – sakė J. Jankevičius ir plojo atsistojęs. Trys tvirti „taip“.

Andy įžengė nuo galvos iki kojų apsirengęs juodai bei slėpdamas savo veidą. Nė vienas iš teisėjų nežinojo, kad prieš juos stovi tituluotas striptizo šokėjas. Kai lenkas nusimetė drabužius, visiems trims teisėjams buvo didelė staigmena.

„Labai noriu ir labai mėgstu būti nustebinta“, – po pasirodymo kalbėjo I. Jankauskaitė. Visi trys teisėjai pasakė „taip“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu