Jessica Shy apie sunkią muzikinės karjeros pradžią: įtakos turėjo Dž. Butkutė ir J. Nainys

Visiems gerai žinoma atlikėja Jessica Shy jau yra išleidusi ne vieną muzikinį hitą. Ji dažnai matoma scenoje, o jos dainų tekstus moka dauguma. Jessica džiaugiasi pasirinkusi dainininkės kelią, o kažkada dar turėjo abejonių dėl savo karjeros pasirinkimo. Muzika atlikėją lydėjo nuo pat vaikystės. Dar būdama maža Jessica turėjo savo mylimiausią dainininką, visiems gerai žinomą atlikėją Deivį. „Atsimenu, mano senelis turėjo Žigulį, kuriame buvo galima leisti kasetes. Mes užsileisdavome Deivį ir aš kieme šokdavau. Tai buvo mano pirma meilė. Aš geriau dainuodavau Deivio dainas, negu kalbėdavau“, – prisiminimais dalinis Jessica.

 Jessica Shy.
 Jessica Shy.
 Jessica Shy.
 Jessica Shy.
 Jessica Shy.
 Jessica Shy.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-03-23 10:34, atnaujinta 2022-03-23 10:35

Atlikėja neslepia, kad didelę įtaką jos karjeros pasirinkimui turėjo tai, kad ji paauglystėje daug laiko praleido scenoje. O ypač tai, kad turėjo galimybę dainuoti kartu su Džordana Butkute. „Man buvo toks lūžis. Galvojau, ką noriu daryti, ar aš noriu dainuoti, ar eiti tėvų pėdomis? Tuo metu Džordana darė savo turą „Nesudeginta ant laužo“ ir aš buvau jos pritariančioji vokalistė. Kai stovėjau ant tos scenos, kurioje ji dainuoja penkiolikai tūkstančių žmonių, supratau – aš noriu dainuoti. Tiesiog neįkainojamas jausmas ten stovėti“, – šį trečiadienio vakarą LNK laidoje „Šeškinės 20“ pasakos atlikėja.

Jessica džiaugiasi, kad turėjo nuostabią šeimą ir didelį mamos palaikymą. Būtent mama paskatino dukrą pradėti rimtą muzikinę karjerą ir parašyti žinomiems Lietuvos prodiuseriams bei atlikėjams. Galiausiai atlikėja išdrįso ir susisiekė su Jonu Nainiu, kuris padėjo jai įsilieti į muzikinį pasaulį, nors tai tikrai nebuvo greitas ir lengvas kelias. „Aš net atsimenu, kai man mama sakydavo: tu siųsk kam nors, rašyk. Aš galvojau, kaip tai rašyti? Imti ir parašyti? Juk nepažįsta manęs. O tada supranti, kad pats turi belstis, kol prisibelsi. Aš gal dvidešimt dainų Jonui nusiunčiau. Sakau: tai nė viena? Nė viena nepatiko? Ir Jonas atsakė: „Žinai, buvo ten kažkokia...“ Ir tada nusprendėme išleisti dainą. Aš jam siunčiau, siunčiau ir siunčiau, buvau užsidegusi. Man atrodė, kad jeigu dabar neužsikabinsiu tvirtai, tai ir nuplauks mano laivas“, – atviravo dainininkė Jessica Shy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.