Aktorė Elizabeth Hurley išgyvena skaudžią netektį

Britų aktorė ir modelis Elizabeth Hurley (56 m.), beveik prieš dvejus metus palaidojusi buvusį mylimąjį Steve’ą Bingą, vėl gedi – šio mėnesio pradžioje rastas negyvas jos buvęs sužadėtinis Shane’as Warne’as.

E.Hurley ir Sh.Warne’as buvo susižadėję.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Hurley ir Sh.Warne’as buvo susižadėję.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2022, 1:52 PM

Australijos kriketo legenda 52-ejų Sh.Warne’as buvo rastas negyvas savo vasarnamyje Samujaus (Tailandas) saloje. Jį ištiko širdies smūgis.

„Jaučiuosi taip, lyg saulę visiems laikams uždengė debesis. Ilsėkis ramybėje, mano mylimas liūtaširdi“, – socialiniame tinkle rašė filmų „Ostinas Pauersas – tarptautinis šnipas“ ir „Šėtoniškas sandėris“ žvaigždė E.Hurley.

Aktorė ir kriketo žaidėjas pora buvo trejus metus (2010–2013 m.). Jie susipažino per žirgų lenktynes, o po dvejų metų susižadėjo.

Sh.Warne’as anksčiau buvo vedęs jogos mokytoją Simone Callahan (52 m.). Jie susilaukė trijų atžalų. Sh.Warne’as – jau antras buvęs aktorės mylimasis, kurį ištiko staigi mirtis.

2020-ųjų birželį nusižudė įtakingas Holivudo prodiuseris 55 metų Steve’as Bingas, kentėjęs nuo bipolinio sutrikimo. E.Hurley ir S.Bingas yra susilaukę sūnaus Damiano (19 m.). Jis gimė, kai jo tėvai jau buvo išsiskyrę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.