Elizabeth Hurley sūnus žengia motinos pėdomis

„Didžiuojuosi Damianu, kuris pradėjo modelio karjerą. Tai reiškia, kad turiu jį paleisti iš savo globos“, – apie savo 20-metį sūnų kalbėjo britų aktorė ir modelis Elizabeth Hurley (57 m.).

E.Hurley: „Didžiuojuosi Damianu, kuris pradėjo modelio karjerą.“<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
E.Hurley: „Didžiuojuosi Damianu, kuris pradėjo modelio karjerą.“<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2022, 3:46 PM

Kino žiūrovai E.Hurley bene geriausiai įsiminė iš komedijų „Ostinas Pauersas – tarptautinis šnipas“ („Austin Powers: International Man of Mystery“) ir „Šėtoniškas sandėris“ („Bedazzled“).

Aktorė taip pat ir daugelio dizainerių geidžiamas modelis. Atrodo, kad laikas negali pakeisti šios moters. Jos kūnas – kaip 21-erių merginos.

Gražioji britė iki šiol dirba modeliu. Nors praėję dešimtmečiai nepakeitė E.Hurley išvaizdos, ji, kaip bet kuri kita motina, mato, kad gyvenimas nestovi vietoje.

Superžvaigždės sūnus Damianas Charlesas Hurley, kurio tėvas, amerikiečių verslininkas, prodiuseris Steve’as Bingas, būdamas 55-erių, pasitraukė iš gyvenimo, pamažu kelia sparnus.

Anksčiau motina ir sūnus kartu praleisdavo labai daug laiko.

„Koronaviruso pandemija padovanojo mums su Damianu dar dvejus glaudaus bendravimo metus. Mums patinka dviese žiūrėti filmus, – sakė E.Hurley. – Tačiau per šį laiką jis suaugo.“

E.Hurley sakė nebijanti vienatvės, nes yra įsitikinusi, kad būtina pabūti ir vienai. Žvaigždė suvokia, kad Damiano modelio karjera turės įtakos ir jų santykiams. Net jei bendrų kino vakarų su sūnumi bus mažiau, E.Hurley neabejoja – Damianui visada reikės jos draugijos ir patarimų.

Ką žvaigždė patartų kiekvienam, norinčiam neprarasti patrauklios išvaizdos ir geros fizinės formos?

„Nesu sau labai griežta, mėgaujuosi skaniu maistu. Išsaugoti figūrą padeda aktyvus gyvenimo būdas. Mielai darbuojuosi sode, daug laiko praleidžiu gryname ore“, – sakė E.Hurley.

Lydėjo netektys

* Buvęs E.Hurley mylimasis ir jos sūnaus Damiano tėvas įtakingas Holivudo prodiuseris 55 metų Steve’as Bingas (nuotr.) nusižudė beveik prieš dvejus metus. Jis kentėjo nuo bipolinio sutrikimo.

* Damianas gimė tada, kai jo tėvai jau buvo išsiskyrę.

* O šių metų pradžioje mirė ir buvęs E.Hurley sužadėtinis Shane’as Warne’as.

* Australijos kriketo legenda 52-ejų Sh.Warne’as buvo rastas negyvas savo vasarnamyje Samujaus (Tailandas) saloje. Jį ištiko širdies smūgis.

* „Jaučiuosi taip, lyg saulę visiems laikams uždengė debesis. Ilsėkis ramybėje, mano mylimas liūtaširdi“, – tuomet socialiniame tinkle rašė aktorė ir modelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.