Tolimos Ingos Valinskienės atostogos apkarto: „Ar tai toks stebuklas, dėl kurio verta eiti iš proto?“

Daugelis sutiktų, kad Inga Valinskienė išties yra įspūdinga moteris – tiek savo aksominiu balsu, tiek ir savo kerinčia išvaizda.

 Inga Valinskienė.
 Inga Valinskienė.
Arūnas ir Inga Valinskai.<br>kiti
Arūnas ir Inga Valinskai.<br>kiti
Inga Valinskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Inga Valinskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Inga Valinskienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Inga Valinskienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas ir Inga Valinskai.<br>D.Umbraso nuotr.
Arūnas ir Inga Valinskai.<br>D.Umbraso nuotr.
Arūnas ir Inga Valinskai.<br>T.Bauro nuotr.
Arūnas ir Inga Valinskai.<br>T.Bauro nuotr.
Inga Valinskienė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Inga Valinskienė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Inga Valinskienė.<br>T.Bauro nuotr.
Inga Valinskienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Dec 7, 2022, 10:09 AM, atnaujinta Dec 9, 2022, 8:49 AM

Per tiek metų, kol sukasi pramogų pasaulyje, žinoma moteris jau yra atradusi save daugybėje jai malonumą keliančių sričių, o TV3 laidos „Gero vakaro šou“ žiūrovams papasakojo ir dar daugiau. Ne tik apie savo darbą ar laisvalaikį, bet ir… apie svajonių pasimatymus!

Kaip ir visi, taip ir Inga mėgsta užtarnautą poilsį. Tiesa, ji neslėpė – kartais svajonės būna kur kas gražesnės, nei realybė. Būtent tą įrodė jos paskutinės atostogos, kurias apkartino pernelyg išpūstos kainos.

„Buvau išvykusi labai toli, į Prancūzijos Polineziją, tarp Australijos ir Naujosios Zelandijos. Tai – labai graži vieta. Tačiau, kai paturi tą kainą, kažkaip ir to grožio ten lieka mažiau… Ar tai toks stebuklas, dėl kurio verta eiti iš proto? Iš tiesų, iš proto ėjau ir aš, bet taip nebėra – kai ką nors paturi, tada aprimsti“, – apie paskutines atostogas pasakojo I. Valinskienė.

Tačiau smalsius laidos vedėjus domino ne tik Ingos atostogos. Jie žinomą moterį išdrįso pakalbinti ir apie pasimatymus! Tiesa, jau daugelį metų – o tiksliau, lygiai 35 – Inga į pasimatymus vaikšto tik su vieninteliu žmogumi, savo vyru Arūnu Valinsku. Tad nors šiais laikais vis daugiau žmonių savo antrąsias puses randa socialiniuose tinkluose ar naudodamiesi pažinčių programėlėmis, I. Valinskienė pripažins to dar niekada nebandžiusi. Aklų pasimatymų – taip pat.

„To niekada nesu patyrusi, ir, galvoju, koks bus praradimas, jei man taip ir nepasitaikys nueiti į tokį pasimatymą“, – kaip visuomet žodžio kišenėje neieškojo I. Valinskienė.

Tiesa, moteris atskleidė, kad jau visai netrukus šia tema pradės vaidinti spektaklyje. Justinui Jankevičiui parūpo, ar kaip ir kiti aktoriai, I. Valinskienė taip pat jaudinasi prieš premjeras? Pasirodo, kad net ir tuomet moteris jaučiasi rami – šis jos bruožas stebina net ją pačią.

„Galvoju, kame čia reikalas? Manau, kad mano partneriams tame spektaklyje yra sudėtingiau, nes aš praktiškai ten vaidinu save, jei mane paliktų Valinskas – taip būtų galima apibūdinti situaciją. Tik, įtariu, Valinskas tiek kraičio neturi – ten aš esu kur kas turtingesnė“, – juokavo žinoma moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.