„X faktoriaus“ dalyvė Jausmė – apie užimtumą: „Iš studijos grįžtu pirmą valandą nakties“

Šis sekmadienis „X faktoriaus“ dalyviams taps lemiamu – iki didžiojo superfinalo, kurį TV3 žiūrovai išvys per Kalėdas, teliko vienas žingsnelis! Negana to, šįkart dalyviams teks paruošti net po du pasirodymus. Vieną – šių metų hitą, o kitą teisėjai išrinks iš tų, kuriuos siūlė žiūrovai.

 Jausmė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jausmė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jausmė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jausmė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jausmė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jausmė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 12:33 PM

Save neformatu vadinanti šou dalyvė Jausmė Elena Stonkutė neslepia – dalyvauti projekte kiekvieną sekmadienį tampa vis įdomesnis. Į šou atėjusi su kanklėmis ir savo kūrybos daina, Jausmė parodė, kad scenoje gali sukurti bet kokio stiliaus pasirodymus. Jausmė nekritikuoja popmuzikos, o priima tai kaip iššūkį, su kuriuo jai puikiai pavyksta tvarkytis. Dalyvė yra labai dėkinga už patirtį projekte – visai nesvarbu, kaip tai baigsis.

„Esu labai kūrybiška ir inovatoriška. O ypač šiuo laikotarpiu, kai reikia galvoti apie dainas. Man patinka naujoviškos idėjos. Dažnai būnu balta varna didelėje visuomenėje, tačiau esu žemiška ir paprasta. Noriu, kad visi aplink mane jaustųsi gerai. Taip pat, labai myliu gamtą“, – pasakoja Jausmė.

„X faktoriaus“ dalyvė teigia, kad jai nesvarbu, ką apie ją pagalvos žmonės. Jausmė save vadina geru žmogumi, turinčiu, ką pasakyti. Namuose ji mėgsta groti kanklėmis, kuria naują muziką, skaito knygas. O kartais tiesiog žiūri serialus...

Anksčiau Jausmė labai daug nerdavo ir vąšeliu, tačiau dabar šiam pomėgiui neturi laisvo laiko. „Mano energija yra sukoncentruota į muziką – tai, ko man labai trūko per karantiną. Nėrimas man yra kūrybinis išsiliejimas, o kai muzika grįžo, mažiau energijos lieka kitiems dalykams. Taip pat, labai mėgstu piešti, esu kūrybiška, detali ir vizuali. Iš karto sugalvoju viziją. Mėgstu viską apmąstyti iki detalių“, – apie save pasakoja Jausmė.

Tačiau pasiruošimas sekmadienio pasirodymams atima nemažai jėgų. Mergina neslepia, kad šiuo metu jaučiasi tikrai pavargusi. Dienomis dalyvė dirba, o po darbų ruošiasi projektui. Dėl to nukenčia miegas, o galiausiai ima kibti ir ligos.

„Kai tik turėsiu laisvą minutę, išeisiu pasivaikščioti į gamtą. Šio poilsio man labiausiai trūksta. Išeinu ryte į darbą, grįžtu vėlai vakare. Kai šviesu – aš sėdžiu darbe, o kai tamsu – ruošiuosi pasirodymams. Būna, kad iš studijos grįžtu ir pirmą valandą nakties. Nuovargis yra nuovargis – išsimiegosiu po projekto. Važiuojam iki galo, liko visai nedaug!“ – šypsosi Jausmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.