Robbie Williamso žmona prakalbo apie intymų poros gyvenimą

Stresas, nuovargis ir rutina yra patys tikriausi sekso žudikai. Tai patyrė ir britų popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas (48 m.) su žmona amerikiečių aktore Ayda Field Williams (43 m.).

Viešumoje ir socialinėje žiniasklaidoje R.Williamsas ir A.Field Williams atrodo aistringa ir įsimylėjusi pora.<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
Viešumoje ir socialinėje žiniasklaidoje R.Williamsas ir A.Field Williams atrodo aistringa ir įsimylėjusi pora.<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2022, 10:30 PM

Dainininko žmona A.Field Williams atvėrė savo miegamojo duris. Teisingiau – atvirai papasakojo, kaip leidžia vakarus ir naktis.

Pora susituokė 2010-aisiais. Jie augina keturis vaikus – Theodorą Rose (10 m.), Charltoną Valentine’ą (8 m.), Colette Josephine (4 m.) ir Beau Benedictą (2 m.).

Viešumoje ir socialinėje žiniasklaidoje R.Williamsas ir A.Field Williams atrodo aistringa ir įsimylėjusi pora. Bet jų realybė ne tokia romantiška.

Savo tinklalaidėje „Postcards from the Edge“ britų superžvaigždės sutuoktinė atskleidė jųdviejų intymaus gyvenimo detales. Moteris prisipažino, kad jų seksualinis gyvenimas mirė.

„Negaliu prisiminti, kada paskutinį kartą drauge ėjome į lovą“, – atvirai pasakojo ji.

Jų miegamasis, kaip sakė R.Williamso žmona, anksčiau dar buvo „kūniškų malonumų vieta“, tačiau dabar tokios romantikos nebėra.

Pasak Aydos, miegamasis esąs labiau bendra darbo zona ir žaidimų aikštelė vaikams.

Juokdamasi ji pridūrė: „Žinoma, galėtume lovoje kartais užsiimti ir meilės žaidimais.“

A.Field Williams sakė, kad dėl aistros miegamajame stokos kalti ne vien vaikai. Ji papasakojo ir apie nemalonų sutuoktinio įprotį – knarkimą. Esą šie garsai tikrai neįkvepia aistros.

„Kartais švelniai spiriu ir stumteliu jį savo koja. Kartais tai padeda, bet paskui vėl viskas prasideda“, – sakė R.Williamso sutuoktinė.

Šis Robbie įprotis Aydą dažnai varo į neviltį, nes jai trūksta miego. O sutuoktinis miega kuo puikiausiai.

„Robbie miega kaip meška. Jeigu šalia namų įvyktų žemės drebėjimas, jis net nepajustų“, – šmaikštavo moteris.

Gal sutuoktiniams vertėtų turėti atskirus miegamuosius? Aydos nuomone, tai nebūtų gera išeitis.

„Tuomet iš tikrųjų oficialiai būtume tik kambario draugai. Galėtume gyventi kaip brolis ir sesuo, – šyptelėjo A.Field Williams. – Bendra miegamoji vieta – tai tarsi šilkinis siūlas, kuris neturi nutrūkti.“

Kaip į tokius atvirus žmonos žodžius reagavo jos vyras? Neabejotinai – su humoru.

Juk savo namuose žvaigždės – tik paprasti žmonės, kuriuos užgriūva tos pačios problemos kaip ir visus.

Kad ir kaip būtų, R.Williamsas savo žmonai yra dėkingas už daug ką. Pirmiausia už tai, kad moteris ištraukė jį iš narkotikų liūno.

Jis yra pasakojęs, kad net į pirmą pasimatymą su būsima žmona išsiruošė apsvaigęs nuo narkotikų ir ką tik pasimylėjęs su jų tiekėja.

„Anksčiau tą dieną pas mane užsuko narkotikų tiekėja. Ji atnešė morfijaus, „Adderall“, „Vicodin“ ir kitokių tablečių, – britų muzikos žurnalisto Chriso Heatho knygoje „Reveal: Robbie Williams“ („Atskleisti: Robbie Williamsas“) pasakoja muzikantas. – Pirmiausia mes pasimylėjome, o paskui sušlamščiau saują tablečių.“

Kai į duris pirmą kartą pasibeldė A.Field, dainininkas buvo smarkiai apsvaigęs. Išvydęs spindinčias turkų kilmės amerikietės akis ekscentriškasis Robbie pasistengė susiimti. Porelė patraukė į Holivude surengtą vakarėlį ir ten abu pūkštelėjo į sūkurinę vonią.

„Prieš tai Ayda nuėjo persirengti. Ji grįžo pasipuošusi tokiu bikiniu, kokius kadaise rinkdavosi Ursula Andress (86 m. Holivudo aktorė, išgarsėjusi 1962-aisiais sukurtame filme apie Džeimsą Bondą „Daktaras Ne“. – Red.). O koks nuostabus buvo Aydos kūnas!“ – susižavėjęs prisiminė R.Williamsas.

Būtent tuo metu visų susirinkusiųjų akivaizdoje R.Williamso protą visiškai užvaldė narkotikai – jis nepajėgė kontroliuoti savo veiksmų.

„Pradėjau kudakuoti kaip višta, jaučiausi bjauriai. Turėjau iš ten sprukti“, – prisiminė R.Williamsas.

Atrodo, tik A.Field išliko rami. Mergina palydėjo naują pažįstamą namo ir tris savaites nuoširdžiai juo rūpinosi.

„Ayda davė man tai, ko anuomet labiausiai trūko, – meilės. Tą pirmą vakarą ji matė mane bjauriausios būklės. Įdomiausia, kad toks jai patikau“, – knygoje prisipažino muzikos žvaigždė.

Vėliau dainininko bičiuliai kalbėjo, kad mylimoji jį atitraukė nuo pragaro vartų. „Vartojau tiek daug kvaišalų, kad visai neturėjau apetito. Savaitėmis valgydavau tik saldumynus“, – prisiminė R.Williamsas.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.