10-ajame „Lietuvos balso“ sezone finalistus išrinks žiūrovai

Jubiliejinio, 10-ojo „Lietuvos balso“ sezono laidos įgauna pagreitį – praėjusią savaitę jis tapo žiūrimiausia laida visoje Lietuvoje. Projektas atsinaujino, jame laukia ir ypatingos staigmenos – visiškai naujas „Kryžminių dvikovų“ etapas, kurio metu išaiškės dešimt projekto finalistų. Kas jie tokie, jau sausio 22 d. spręs ne mokytojai, o gyvai Klaipėdos „Švyturio“ arenoje susirinkę žiūrovai.

Komisijos nariai.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Komisijos nariai.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Komisijos nariai.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Komisijos nariai.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 12, 2023, 12:28 PM

Mokytojas gali likti be mokinio finale

„Kryžminių dvikovų“ principas – iššūkis, kurį, pasirinkęs vieną iš savo komandos dalyvį, mokytojas meta kitam mokytojui. Sprendimas atsakant į iššūkį bus ypač atsakingas: mokytojai turės gerai pasukti galvas, ar turi iššūkio vertą dalyvį. Kadangi dalyvių likimą po kryžminės dvikovos spręs tik žiūrovai, kiekvienas mokytojo sprendimas bus be galo rizikingas – pralaimėję visus iššūkius, jie gali tiesiog likti be dalyvių finale.

Išskirtinė patirtis balsuojant

„Lietuvos balso“ vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius ragina projekto fanus pasinaudoti unikalia dalyvavimo balsavime galimybe.

„Galiu drąsiai sakyti: tokios intrigos „Balse“ dar neturėjome. Kas pateks į finalą, šiais metais spręs 101-as gyvai Klaipėdos „Švyturio“ arenoje „Kryžmines dvikovas“ stebėsiantis žiūrovas – tai tarsi prisiekusieji, kurie įvertins, kurio mokytojo dalyvis laimi dvikovą.

Šia proga pasinaudoti kviečiame kiekvieną, su sąlyga, kad bus nešališkas – tam registruojantis prašysime užpildyti nešališkumo deklaraciją, kurioje patvirtinsite, kad neturite jokių ryšių su dalyviais ar mokytojais, taip pat svarbu, kad galėtumėte dalyvauti pačiame renginyje gyvai“, – aktyviai dalyvauti jau kitą savaitę vyksiančiuose „Kryžminių dvikovų“ filmavimuose kviečia G.Jaunius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti