D. Kazlausko šokių partnerė atskleidė, apie ką jie kalbasi dažniausiai: „Tai – labai romantiška“

Praėjusį sekmadienį TV3 ir Go3 projektą „Tangomanai“ paliko pirmoji pora. Surinkę mažiausiai balų, su projektu atsisveikino muzikos kūrėjas Leonas Somovas ir jo partnerė Rocio. Ir nors emocijos liejosi per kraštus, kiti dalyviai ir vėl pasiruošę repetuoti, mat jau šį sekmadienį jų laukia dar vienas svarbus šokis.

 Dainius Kazlauskas atskleidė, apie ką kalbasi su partnere.<br> TV3 nuotr.
 Dainius Kazlauskas atskleidė, apie ką kalbasi su partnere.<br> TV3 nuotr.
 Dainius Kazlauskas atskleidė, apie ką kalbasi su partnere.<br> TV3 nuotr.
 Dainius Kazlauskas atskleidė, apie ką kalbasi su partnere.<br> TV3 nuotr.
 Dainius Kazlauskas atskleidė, apie ką kalbasi su partnere.<br> TV3 nuotr.
 Dainius Kazlauskas atskleidė, apie ką kalbasi su partnere.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-04-07 14:38, atnaujinta 2023-04-07 14:40

Tiesa, šį sekmadienį dar nė vienas dalyvis neiškris!

Po iškritimo Leonas neslėpė savo nusivylimo – tai buvo paskutinis jo šokis. Praėjęs sekmadienis turbūt daugiausiai emocijų atnešė ir kitiems dalyviams – negailestinga buvo ir pasirodymus stebėjusi komisija. Tačiau itin jautriam aktoriaus Dainiaus Kazlausko ir jo partnerės Ayelen pasirodymui abejingų nebuvo.

Šį sekmadienį viskas prasidės iš naujo – niekas neiškris, tačiau likusios 7 poros neteks visų savo taškų ir bus priverstos juos rinkti iš naujo. Kitą laidą, susumavus dviejų pasirodymų rezultatus, iš projekto turės pasitraukti kita mažiausiai balų surinkusi pora. Kas taps geriausiais, o kas rizikuos projektą palikti?

Kaip įprasta, visų porų pasirodymus šį sekmadienį vertins nauja komisija. Šįkart ją sudarys profesionali šokėja, teatro režisierė, sceninių drabužių dizainerė ir šou renginių prodiuseris. Vakaro tema – mėgstama muzika. Kiekvienas šokėjas – tiek lietuvis, tiek argentinietis – pasirinks labiausiai mylimas savo dainas. Kokie kūriniai nuskambės Buenos Airėse?

Šįkart dalyvių pasirodymai įvyks daugiausiai klaustukų ir prieštaravimų keliančiame La Boca rajone. Dėl savo spalvingumo dieną jis priklauso turistams, o vakare gyvenimas čia pereina į kitų, ne tokių geranoriškų žmonių rankas. Policijos pareigūnai įspėja, kad vakarais šiame rajone reikia suktis greitai, nes galima netekti ne tik savo kamerų – šokėjai gali likti ir be savo batų!

Tačiau „Tangomanų“ nesustabdys niekas – nei pavojus, nei alinantis karštis ar kylanti įtampa. Tai jautė ir aktorius D. Kazlauskas – iškritus Leonui, žinomas vyras neteko ir savo kambarioko.

„Leono anksčiau nepažinojau, tačiau, kai tapome kambariokais, puikiai leidome laiką. Tikrai pažinau šį žmogų – jis yra nuostabus. Kaip ir kiekvienam – juk neapgausi – norisi šį nuotykį tęsti ir toliau. Tačiau mes visi esame suaugę žmonės, turintys savo gyvenimus, profesijas, asmenybę... Reikia mokėti šiuos dalykus atskirti“, – laidos filmavime kalbėjo Dainius.

Praėjęs pasirodymas Dainiaus ir Ayelen porai atnešė aukščiausius balus. Tai privertė susimąstyti, kaip pranokti savo ir publikos lūkesčius? Kaip atrasti naujų jėgų? O iš Dainiaus vis daugiau ima tikėtis ne tik kiti dalyviai, bet ir choreografai bei jo šokių partnerė Ayelen…

O štai pats Dainius vis rečiau dalyvauja bendruose dalyvių vakarėliuose, vengia didelių susibūrimų. Jis mieliau vaikšto vienas arba renkasi skambutį šeimai. Namai – Dainiaus ramybės uostas.

„Namuose aš esu tas, kas aš esu. Aš myliu Indrę, Indrė myli mane. Mes labai norėjome turėti vaikų, ir mes juos turime. Man šeimoje yra labai gera. Šeima – mūsų turtas. Ir mes visi keturi čia jaučiamės gerai“, – apie savo žmoną bei vaikus atviravo Dainius.

Apie savo žmoną Indrę aktorius nemažai pasakojo ir savo partnerei Ayelen.

„Kai jis apie ją kalba, matyti, kad labai myli. Dainius sakė, kad jie kartu jau 22 metus, bet jis apie ją kalba su tokia meile ir šiluma, kad atrodo, jog jie būtų ką tik susipažinę. Manau, kad tai – labai romantiška. Dainius – tikras džentelmenas“, – sakė Dainiaus partnerė projekte Ayelen.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.