Viktorija Siegel atvirai – kas vyko už uždarų durų, kodėl perrašė namą savo motinai ir dėl ko ją įspėjo buvęs mylimasis Danielius Bunkus

Ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“ – išskirtinis bene labiausiai šiuo metu aptarinėjamos istorijos herojės, nuomonės formuotojos ir verslininkės Viktorijos Siegel interviu. Žinoma moteris pirmą kartą ryžosi papasakoti savo versiją po to, kai į Viktorijos ir jos sutuoktinio Lauryno Suodaičio namus atvyko policijos pareigūnai.

Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel.<br>kiti
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Pr. siuntėjo nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Paroda Išteku.lt vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymas / Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Paroda Išteku.lt vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymas / Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 4, 2023, 11:49 AM

Pažvelgus į socialinius tinklus, Viktorija ir Laurynas daugeliui atrodė ideali pora: gražios nuotraukos, prabangus gyvenimas, kelionės, automobiliai, išskirtinės pramogos. Tačiau Viktorija Siegel pasakoja, kad ne viskas buvo taip, kaip atrodė „Instagrame“.

Moteris sako, kad jau kurį laiką gyveno nuolat žeminama savo sutuoktinio. „Man nuolat kartodavo, kad aš nei šiokia nei tokia, kad nieko nemoku, kad moku tik prieš kamerą kaip beždžionė pašnekėti, bet esą nesugebu valdyti verslo, nemoku naudotis kompiuteriu, vadindavo įvairiausiais žodžiais. Tik kažkodėl aš pabaigiau kolegiją, o mano sutuoktinis tik 12 klasių baigęs“, – ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakos V. Siegel.

Paklausta, kaip jaučiasi po įvykusio skandalo, kuomet savo sutuoktiniui ji iškvietė policijos pareigūnus dėl galimo smurto, Viktorija sako: „Kaip gali jaustis moteris, kuri patyrė tai, ką aš patyriau antradienį? Galbūt kažkam iš šono smagu tai vadinti serialu, realybės šou, bandyti iš to pasišaipyti, reitingus pasikelti, bet aš niekam, net savo priešui, nelinkėčiau atsidurti tokioje situacijoje. Nepamirškime, kad aš pagimdžiau prieš 7 mėnesius, o mano antra šeima griūna, jaučiausi nevykėlė.“

Viktorija sako, kad jųdviejų su Laurynu santykiai pradėjo šlyti jau senokai. Ji kaltino save, kad kažką darė ne taip, kad gal per mažai darė ar ne ta kryptimi darė, todėl, ieškodama atsakymų, kreipėsi į gerai žinomą psichiatrą. „Bandžiau išsiaiškinti, kas su manimi ne taip, bet kai atskleisdavau, kas vyksta mūsų šeimoje už uždarų durų, man specialistai sakydavo, kad problema nėra manyje“, – sako Viktorija, kuri laidos metu atskleis kas vis dėlto vyko už idealia šeima laikytos poros namų durų.

Viena populiariausių nuomonės formuotojų pasakoja, kad skaudžiausiai jai girdėti Lauryno Suodaičio pasakymus ir visuomenės kaltinimus esą ji yra prasta mama. Anot jos, atvirkščiai nei įprasta daugelyje lietuvių šeimų, ji buvo ta, kuri uždirba pinigus, išlaiko šeimą ir finansuoja prabangų gyvenimo būdą.

„Mane visa Lietuva bando kritikuoti, bet už ką? Ką aš padariau? Ar aš nužudžiau žmogų? Ar aš su vaikais kažką blogo padariau? Ar aš pavogiau kažką iš jūsų? Ką aš jums padariau, kad sulaukiu tiek kritikos? Visi moka rėkti apie pogimdyvines depresijas, kaip baisu, kaip baisu. Žinokit, aš neturėjau laiko nei pogimdyvinei depresijai, nei dar kažkam, aš po 2 dienų po gimdymo grįžau į darbą.

Aš labai norėjau būti su savo naujagimiu, bet viskas buvo ant mano pečių. Galvojat aš nenorėjau būti ta moteris, kuri mėgaujasi motinystės atostogomis ir gražiomis akimirkomis? Deja. Aš neturėjau vyro, kuris mus išlaikytų, nei tėvų milijonierių. O viskas kainuoja. Ir aš turėjau eiti dirbti, o ne ilsėtis“, – sako Viktorija.

Paklausta apie itin aptarinėjamą temą, tris Viktorijos vaikų aukles, moteris sako, kad esą jos sutuoktinis manipuliuodamas pateikia tik vieną, jam naudingą pusę.

„Žmonės stebisi, kodėl pas mus dirbo tiek personalo. Tai palaukit, jeigu aš turėjau tokį supervyrą, supertėtį, man kyla klausimas, kam šitiek auklių mums. Galima pagalvoti, kad nėra kur pinigų dėti, iš neturėjimo ką veikti prisisamdykim eilę auklių ir taškykim pinigus“, – ironizuoja Viktorija. Ji atskleidžia, kad pats Laurynas be jokių sąžinės priekaištų mielai naudodavosi auklių paslaugomis.

„Viena iš auklių pas mus dirba jau penkerius metus ir yra ne tik auklė, bet ir namų šeimininkė. Tai Laurynas pamiršo paminėti, kad jam ji buvo itin reikalinga, kai jis sugalvojo laikytis keto dietos ir ne kas kitas, o auklė stovėdavo prie puodų ir gamindavo jam kasdien po penkis skirtingus indelius maisto. Jeigu reikėdavo išlyginti Lauryno baltinius, tai jam buvo labai patogu, kai ji išlygindavo. Tai man nesuprantamas jo noras apjuodinti savo vaiko mamą ir pateikti tik savo menamą tiesą, esą aš nieko nedarau ir man reikia auklių“, – piktinasi moteris.

Atviras Viktorijos Siegel interviu apie tai, kas vyko už uždarų durų, apie milijoninį verslą, apie perrašytą namą ir apie tai, dėl ko buvęs mylimasis Danielius Bunkus ją įspėjo dar prieš vestuves su Laurynu Suodaičiu – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.