Šiurpūs teroro akto liudininkų prisiminimai

Dokumentinis filmas apie krauju aplaistytą sportinį renginį, pasakojimas apie mistiškai dingusias paaugles, garsios beždžionių tyrinėtojos įkvėptas animacinis serialas. Tai – tik kelios juostos, kurias savo žiūrovams siūlo internetinės televizijos.

Internetinių TV serialai – kiekvieno skoniui.<br>Kadrai iš serialų.
Internetinių TV serialai – kiekvieno skoniui.<br>Kadrai iš serialų.
„Jane“<br>Kadras iš serialo
„Jane“<br>Kadras iš serialo
„American Manhunt: The Boston Marathon Bombing“<br>Kadras iš serialo
„American Manhunt: The Boston Marathon Bombing“<br>Kadras iš serialo
„Thicker Than Water“<br>Kadras iš serialo
„Thicker Than Water“<br>Kadras iš serialo
„Florida Man“<br>Kadras iš serialo
„Florida Man“<br>Kadras iš serialo
„Bring Back Alice“<br>Kadras iš serialo
„Bring Back Alice“<br>Kadras iš serialo
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 31, 2023, 9:51 AM, atnaujinta May 31, 2023, 9:52 AM

„Apple TV+“

„Jane“

Dešimties dalių animacinio nuotykių serialo kūrėjus įkvėpė garsios britų primatologės ir antropologės Jane Goodall (89 m.) gyvenimas bei veikla. Mokslininkė 60 metų tyrinėjo laukinių šimpanzių elgesį ir yra laikoma geriausia šių gyvūnų žinove pasaulyje.

Serialo herojė devynmetė Džeinė svajoja tapti aplinkosaugininke ir gelbėti nykstančius gyvūnus. Mergaitė su savo draugu Deividu ir šimpanze Greyberd leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios tikslas – apsaugoti gyvūnus visame pasaulyje.

Trijulė vadovaujasi daktarės J.Goodall žodžiais: „Tik jei suprasime, mums rūpės. Tik tada, jei mums rūpės, galėsime padėti. Tik jei padėsime, jie bus išgelbėti.“

Premjera – balandžio 14 d.

Netflix

„American Manhunt: The Boston Marathon Bombing“

2013 m. balandžio 15 d. netoli Bostono maratono finišo linijos buvo susprogdintos dvi savadarbės bombos. Trys žmonės žuvo, dar 264 buvo sužeisti.

Režisieriaus Floydo Russo kurtas dokumentinis serialas nukels į tą tragišką dieną.

Žiūrovai išvys archyvinius kadrus, šiurpą keliančias inscenizacijas ir pokalbius su įvykio liudininkais.

Bombos sprogo 12 sekundžių skirtumu. Jose buvo metalinių šratų ir vinių. Sprogmenys buvo sumontuoti garų puoduose ir sudėti į niekuo neišsiskiriančias sportines kuprines.

Vienas iš garų puodų po sprogimų buvo rastas ant pastato stogo – tai rodo, kokia didžiulė buvo bombų sprogstamoji galia.

Premjera – balandžio 12 d.

„Netflix“

„Thicker Than Water“

Žurnalistė Selim Zahiri svajoja apie žinių vedėjos darbą. O jos brolis – tikras vėjo pamušalas, nuolat susidedantis su bloga kompanija.

Kartą vaikinas prisidaro rimtų nemalonumų, jam ima grėsti kalėjimas. Todėl Selim turi mesti visus darbus ir bandyti traukti jį iš duobės.

Jos vienos pastangų neužtenka, tad į vaikino gelbėjimo operaciją įsitraukia visa šeima. Jos laukia nemalonus susidūrimas su narkotikų mafijos vadeiva.

„Netflix“

„Florida Man“

Naujajame juostų „Tai – mes“ („This is Us“) ir „Gražuolė Betė“ („Ugly Betty“) režisieriaus Donaldo Toddo kurtame mini seriale pasakojama apie nevykėlį buvusį policininką Miką Valetiną.

Grįžęs į savo gimtąją Floridos valstiją Mikas nutaria dar padirbėti – ima ieškoti pabėgusios gražuolės gangsterio merginos.

Tai, kas turėjo būti tik lengvas darbelis, virsta mirtina odisėja, kurios metu atskleidžiamos šeimos paslaptys.

Miką Valetiną vaidina bene garsiausias venesuelietis aktorius Holivude Edgaras Ramirezas. Seriale taip pat vaidina tokie garsūs aktoriai kaip Clarkas Greggas, Antony LaPaglia.

Premjera – balandžio 13 d.

„HBO Max“

„Bring Back Alice“

Miestelį sukrečia paauglių Alicijos ir Veros dingimas. Alicija buvo pavyzdinga mokinė, aktyviai reiškėsi socialiniuose tinkluose, net buvo vadinama nuomonės formuotoja.

Po metų vieną dieną Alicija grįžta namo. Kur ji buvo? Ką veikė? Kodėl neatsakinėjo į žinutes ir skambučius? Mergina tikina, kad beveik nieko neprisimena.

Policijos pareigūnai ir merginos artimieji tik iš nuotrupų bando tai išsiaiškinti.

O namo taip ir negrįžusios Veros brolis netiki, kad Alicija prarado atmintį. Jis įtaria, kad mergina gali būti susijusi ir su jo sesers dingimu.

Premjera – balandžio 14 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.