Paaiškėjo „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ nugalėtojas: „Iš projekto išeisiu visai kitokia asmenybė“

Mėnesį trukęs, vaizdais iš karštosios Ispanijos džiuginęs ir daugybę skirtingai nuostabių emocijų tiek dalyviams, tiek ir žiūrovams padovanojęs TV3 ir Go3 realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ šį ketvirtadienį pasiekė finišą. Tiesioginės transliacijos metu žiūrovai išrinko antrojo sezono nugalėtoją!

Realybės šou finalistai.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Realybės šou finalistai.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Realybės šou nugalėtojas Livijus.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Realybės šou nugalėtojas Livijus.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Realybės šou finalistai.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Realybės šou finalistai.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 30, 2023, 9:52 AM, atnaujinta Jun 30, 2023, 9:58 AM

Juo tapo, matyt, daugiausiai pakylimų ir nuopuolių projekte patyręs, nuo pat pirmų realybės šou sekundžių vienu iš favoritų laikytas Livijus. Būtent jam atiteko ir finalinis prizas – 6000 eurų. „Aš visas drebu, negaliu patikėti... Labai jums ačiū – myliu jus!“ – sunkiai žodžius rinko nugalėtojas.

Finale su Livijumi kovėsi kitos dvi merginos, projekte dalyvavusios nuo pat pradžių – Austėja ir Jovita. Pastaroji finale užėmė antrąją, o Austėja – trečiąją vietą.

Vis dėlto nepaisant užimtos vietos, realybės šou pakeitė visų finalistų gyvenimus.

„Šis projektas man atnešė labai daug – pačią gražiausią draugystę ir laimėje ir nelaimėje su Jovita ir Caroline, nugalėjau savo kompleksus, o taip pat baimę, ką žmonės apie mane pagalvos, kokią nuomonę susidarys“, – sakė Austėja.

Tokią pat žymę projektas paliko ir Jovitos gyvenime.

„Labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę čia pabūti, nes iš projekto išeisiu visai kitokia asmenybė. Dabar esu žymiai stipresnė, nebebijau savęs, girdžiu, ko noriu, kur einu ir ką darau. Ėmiau savimi pasitikėti ir supratau, kad turiu save mylėti, nes niekas kito to už mane nepadarys“, – pripažino ir Jovita.

Nepamirštama patirtimi mėnesis Ispanijoje tapo ir Livijui.

 „Kai įžengiau pro projekto duris, buvau labai nedrąsus, nemokėjau kalbėtis ar išreikšti savo nuomonės, todėl iš čia išeisiu pasikeitęs į gerąją pusę. Aš išmokau su žmonėmis kalbėtis, jų klausytis, išmokau perlipti per save – daug situacijų mane pakeitė“, – teigė jis.

Savo kelią prieš daugiau nei mėnesį šiame realybės šou pradėjo 10 jaunų charizmatiškų žmonių. Pirmosiomis savaitėmis iškritusius dalyvius pakeitė du naujokai, tačiau pusfinalį sugebėjo pasiekti tik viena Kornelija – Lukas su projektu atsisveikino anksčiau.

Į pusfinalį stojo 6 likę realybės šou vilos gyventojai, o finale susitiko trys geriausi. Kiti pusfinalio dalyviai – žiūrovų numylėtinis Matas, Caroline ir Kornelija – liko gyventi su jais, nors finale ir nesikovė. Negana to, jie neteko visų savo turėtų pinigų, todėl finalistams teko juos išlaikyti!

Nuo pirmosios dienos viloje iki pat projekto pabaigos dalyviai turėjo ribotą pinigų sumą, vadinamą priziniu fondu – 30 tūkst. eurų. Projekto pradžioje ši suma 10 žmonių buvo išdalinta po lygiai, tačiau ji nuolat mažėjo... O ir taupė ne visi. Pirmosiomis dienomis dalyvių antipatiją pajutusi ir pirmoji iš projekto iškritusi Ieva leido sau kaip reikiant „pasitaškyti“ – pirko tiek masažą, tiek naują suknelę ar net marškinius projekto vedėjui Vytautui Mikaičiui.

Tačiau prizinis fondas mažėjo ne tik dėl perkamų daiktų, bet ir dėl įvairiausių baudų ar neatliktų užduočių. O pastarųjų buvo daug ir skirtingų. Nuo pačių smagiausių iki visą parą trunkančių, ir išbandančių ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Ašaros jų metu buvo pastebimos net ne vieno dalyvio akyse…

O štai sulaukus vakaro, dalyvių gyvenimas įspūdingo grožio viloje Pietų Ispanijoje tapdavo tik dar spalvingesnis. Netrūko nei intrigų, nei barnių, nei romantikos. Livijus nuo pat pirmų projekto sekundžių pradėtas poruoti su Mona, o antrąją pusę turinti Caroline – su Matu.

Tiesa, nė vieni santykiai nesusiklostė – po negražaus Monos elgesio Livijus nuo jos nusisuko, o jau netrukus ją iš projekto pašalinti nusprendė ir likę dalyviai. Tuo tarpu jei kibirkštis tarp Caroline ir Mato anksčiau buvo stipri, po pokalbio su mylimuoju Caroline suprato, kas jai svarbiausia.

Tik paskutinėmis projekto dienomis romantika į vilą grįžo ir vėl – žiūrovai pastebėjo, kad Livijus ir Jovita nevengia vienas kitam parodyti šiltesnių jausmų. Belieka tik spėlioti, kas jų lauks tada, kai kameros išsijungs!..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.