Žaidime „galvOK“ – naujojo kapitono V. Mikaičio premjera: pergalės sieks kartu su I. Stasiulyte

Šio šeštadienio TV3 žaidimas „galvOK“ tapo ypatingas – ne tik dėl svarbių svečių, bet ir dėl to, jog tai buvo pirmasis kartas, kai Vytautas Mikaitis debiutavo kaip kapitonas. Žinomas vyras buvo rimtai pasiruošęs siekti pergalės – ne tik nuolat bandė tam užvesti savo komandos draugę, bet ir visus pagalbininkus už nugaros. O laidos pradžioje žiūrovai netgi išvys specialiai šio vakaro žaidimui paruoštus ypatingus V. Mikaičio aksesuarus – tokius, kokius ir pridera turėti tikram kapitonui!

Laidos filmavimo akimirkos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 23, 2023, 11:13 AM, atnaujinta Sep 23, 2023, 11:14 AM

Tokios pat ypatingos bus ir šio vakaro viešnios, kurias vedėjas Andrius Žiurauskas apibūdino kaip... labiausiai žinomas melages Lietuvos teatro ir kino istorijoje!

„Tačiau tuo pat metu jos yra gražiausios, talentingiausios ir nuostabiausios „Moterys meluoja geriau“ aktorės – Ineta Stasiulytė ir Aušra Štukytė“, – kultinio serialo žvaigždes pristatė jis.

Ir iš tiesų – šiame serialo sezone pasitaikys tiek melo, tiek ir intrigų, mat čia verda kovos dėl turtų… Tarp seniai pamėgtų serialo personažų, žiūrovai jau spėjo išvysti ir naują veidą – Kristiną (aktorė Kristina Kazlauskaitė), kuri seriale yra tiesiog nepadoriai turtinga ir… labai silpnos sveikatos.

Tai – tiesiog nuostabus taikinys trokštantiems greitai pralobti! Ir nors visi, siekiantys turtų, turi savų interesų, tikslas yra vienas – pinigai.

Kova dėl turtų, o tiksliau – pergalės, užvirė ir šio vakaro žaidime. Mantas Katleris į sukčiausius klausimus bandė atsakyti su aktore A. Štukyte, o V. Mikaitis – su I. Stasiulyte.

Laidos metu didelis dėmesys buvo skiriamas ir naujajam kapitonui. Vytautui pasirinkus pirmąją klausimų temą, senbuvis M. Katleris nepraleido progos pastarajam įgelti. Jis sakė, kad prieš pasirinkdamas, į ką nori atsakinėti, geras kapitonas pirmiausiai turėtų pasitarti su partneriu.

Tačiau čia į pagalbą kapitonui atskubės Vytauto komandoje žaidžianti Ineta: „Geras kapitonas iš anksto išgirsta, ką jo partneris pasakė – jei nebūtų pasirinkęs šios temos, būtų didžiulis konfliktas!“

Tuo tarpu Mantas, kaip įprasta, su savo komandos nariais rado ir panašumų. Štai su Aušra jie išsišnekėjo apie tai, kad abu yra didžiuliai gyvūnų fanai. O aktorė, pasirodo, netgi yra ne vieną išgelbėjusi – už tai A. Žiurausko paskatinta publika A. Štukytei dėkojo audringais plojimais!

Ir iš tiesų – kai komanda pasirinko klausimų temą „Gyvūnijos pasaulis“, A. Štukytė tiek su kapitonu, tiek ir su visais laidos žiūrovais pasidalino ne visiems žinoma informacija.

„Kadangi gyvenu šalia Vilnelės, kiekvieną pavasarį stebiu antis ir jų jauniklius – jie iš tiesų plaukia vorele paskui mamą, o antinai į jų gyvenimą nė nebesikiša.

O ar žinojote, kad ančių negalima maitinti batonu? Tai jų organizmui netinka – angliavandeniai ir miltai antims yra negerai. Jei norite jas maitinti, neškite morkas, kukurūzus“, – patarė ji, tačiau ar tokios žinios padėjo atsakyti teisingai?

Panašu, kad tema apie gyvūnus sudomins ir priešininkų komandą – gautas klausimas V. Mikaičiui primins linksmą istoriją.

„Mano mama labai mėgsta žiūrėti laidas apie gyvūnus. Anksčiau ji sakydavo, kad myli visus – nuo musytės iki dramblio. Tačiau tada, kai Pietų Afrikoje prie jos staiga priėjo babuinas, aš supratau, kad tikrai nėra taip, jog ji mylėtų visus… Nuo baibuinų saugotis tikrai reikėtų visiems – aš, savo ruožtu, tiesiog įsėdėjau į mašiną“, – juokėsi pasakodamas V. Mikaitis.

Vėliau žaidimo metu Mantas ir Aušra įrodys, kad gyvūnai – tikrai ne vienintelė juos dominanti ir siejanti tema. Laidos vedėjui vienu metu netgi teko šią komandą sudrausminti nuo papildomų kalbų!

„Juk mes nesimatome kasdien! Dabar per laidą pasimatėme, laida pasibaigs, išsiskirstysim, pradėsime gyventi savo gyvenimus…“ – neslėpė nusivylimo kolegų skubinimu Aušra.

Kodėl Ineta ir Vytautas vienu metu susikibo rankomis su visa savo komanda? Į kokį klausimą apie žinomą atlikėją M. Katleris atsakė nė nemirktelėjęs? Koks klausimas, susijęs su kulinarija, ypatingai sunkus pasirodė naujajam kapitonui? Galiausiai, kurio kapitono komandai pavyko išplėšti pergalę?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.