Netikėtoje marčios ir uošvio kovoje U. Siparė atskleidė, kaip sutaria su S. Sipariu

Šį šeštadienio vakarą TV3 žaidimo „galvOK“ gerbėjai taps neeilinio reginio liudininkais. O, kaip pristatydamas svečius sakys laidos vedėjas Andrius Žiurauskas, to nėra buvę per visą žaidimo istoriją! Ir viskas todėl, jog vienas prieš kitą pirmą kartą žais marti ir uošvis – Ugnė Siparė ir Saulius Siparis. Kuriam iš jų pavyks išplėšti pergalę?

Ugnė Siparė ir Saulius Siparis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Ugnė Siparė ir Saulius Siparis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Ugnė Siparė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Ugnė Siparė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Saulius Siparis.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Saulius Siparis.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 10:07 AM

TV laidų vedėją bei nuomonės formuotoją Ugnę į pergalę ves Mantas Katleris, o aktorių bei legendinio TV3 žaidimo „Laimės ratas“ buvusį vedėją Saulių – Vytautas Mikaitis. Pastarasis neseniai grįžo iš kelionės po Indiją – anot kapitono, būtent ši šalis padėjo įsikvėpti naujos išminties ir rasti savyje žynį! Tačiau ar jo sukauptos žinios padės įveikti priešininkų komandą?

Ugnės ir Sauliaus apsilankymas laidoje nudžiugins visus, tačiau labiausiai – A. Žiurauską. „Aš esu liudininkas to žavaus momento, kuomet TV3 studijoje, švenčiant kanalo 30-metį, Saulius laidos finale visus sustabdė ir pasakė: „Ką tik sužinojau, kad tapau seneliu!“, – apie akimirką, kai Saulius sužinojo, kad gimė anūkė – jo sūnaus Mariaus ir U. Siparės dukrelė – priminė laidos vedėjas.

O kaip su uošviu sutaria pati Ugnė?

„Jeigu atvirai, sutariame labai puikiai“, – besišypsodama atskleidė U. Siparė bei juokais pridėjo, kad tai, jog prieš laidą buvo ilgai nesimatę, santykius su uošviu tik pagerino.

Žaidimo metu bus gausu ir atvirų prisipažinimų. Štai A. Žiurauskas, ir pats būdamas žinomu aktoriumi, pripažins, kad… TV ekrane šalia S. Sipario dažnai jaučiasi nejaukiai!

„Pasakysiu, kodėl – mano žmona visuomet sako, kad jis yra pats gražiausias. Aš vis turiu priminti – o kaip aš, mieloji?“ – juokėsi jis.

Tiesa, galėjo nutiki ir taip, kad A. Žiurauskui viso to nebūtų reikėję patirti. Vieno iš klausimų metu S. Siparis papasakos, kad praeityje vietoje aktorystės jis rimtai svarstė pasirinkti teisės mokslus.

„Būčiau fantastiškas teisininkas! O kas išėjo?..“ – juokavo jis.

Jau tampa įprasta, kad didžiulę pasaulio dalį išnaršęs V. Mikaitis laidos metu prisimena ir įspūdingiausias keliones. Vieną įsimintiną prisiminimą jis teigs parsivežęs ir iš Japonijos.

„Mano mama galvodavo, kad ji labai gerai dainuoja, tačiau tik japonų karaoke parodė, kad tai nėra visiškai tiesa. Japonijoje visi dainuoja skirtinguose kambariukuose, savo kompanijoje.

Todėl, kai mama pradėjo dainuoti, mes ją nufilmavome, o po to parodėme jai pačiai… Dabar karoke ji nebemėgsta“ – linksmu prisiminimu dalijosi Vytautas.

Linksmi žaidimo klausimai įvairiomis asmeninėmis istorijomis paskatins dalintis ir kitus. Štai A. Žiurauskas netikėtai dalyviams išduos vieną didžiausių savo svajonių.

„Svajoju turėti airių vilkogaudį. Tai – įspūdingo dydžio šuo! Labai norėčiau jį laikyti namuose, bet negaliu, nes norėti ir galėti – du skirtingi dalykai.

Kai namuose turėsiu pakankamą kvadratūrą, aš būtinai tokį turėsiu. Tik, gaila, šie šunys gyvena labai trumpai…“ – sakė jis, o dar daugiau įdomių faktų apie šią šunų veislę žiūrovai sužinos laidoje.

Ne vieną kartą žaidime bus prisimintos ir įvairios laidos. Štai M. Katleris vieno klausimo metu prisimins populiarias TV6 kanalo programas, o jo komandos draugė Ugnė – TV3 laidą „Kviečiame daktarą!“.

„Atsimenu, kad daktaras Unikauskas skatina nevalgyti druskos ir vietoje to rinktis lašinius, nes tai – daug sveikiau“, – sakė ji, tačiau ar tai padės į klausimą atsakyti teisingai?

Tiesa, rasti bendrą sutarimą, kurį atsakymo variantą derėtų pasirinkti, šiai komandai bus ne visuomet paprasta. „Tau neatrodo, kad tu su manimi ginčijiesi tik todėl, kad manęs nemėgsti?“ – juokavo M. Katleris, o ką į tai atsakė Ugnė, pamatysite laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.