Prie LNK sporto žinių sugrįžta žinomas TV veidas

LNK sporto žinias kartu su Adomu Griniumi ves žinomas sporto žurnalistas Šarūnas Mazalas. Po kelerių metų į LNK eterį sugrįžtantis veidas pakeis pertrauką karjeroje darančią ilgametę sporto naujienų vedėją Astą Žukaitę-Nalivaikienę.

Šarūnas Mazalas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Šarūnas Mazalas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 4:31 PM, atnaujinta Nov 27, 2023, 3:11 PM

„Linkiu Šarūnui sėkmės ir esu labai laiminga, kad būtent jam perduodu savo darbo vietą, bet kartu jam priminiau, kad pažadu sugrįžti“, – šypsojosi žavioji Asta Žukaitė-Nalivaikienė.

Pasak Šarūno Mazalo, jiedu su Asta yra labai geri pažįstami. „Sunku tiksliai suskaičiuoti, bet su Asta esame pažįstami daugiau nei dešimtmetį, pažįstame vieni kitų partnerius, taigi tą santykį laikau netgi artimesniu nei tiesiog darbiniu.

Visuomet jaučiau Astai pagarbą kaip profesionalei ir kažkada netgi kalbėjome, kad norėčiau išbandyti save vedant sportą LNK televizijoje. Neįtikėtina, bet po kelerių metų ši vizija tapo realybe.

Su Asta kalbėjome ir apie dabartinį pokytį – ji pasidžiaugė, kad būtent aš sugrįžtu visapusiškai padėjo perimti darbus ir konsultavo pirmą darbo dieną. Manau, ji bus tas žmogus, į kurį visuomet galėsiu kreiptis prašydamas profesionalo patarimų. LNK žinių tarnyba puiki darbo vieta kolegiškumo prasme.

Čia pasijaučiau kaip grįžęs į pažįstamų žmonių būrį, kur kiekvienas nori padėti. Ypatingai džiugu turėti sporto kolegas Nerijų Bliujų ir Adomą Grinių – jaučiu jų didžiulį norą padėti man kuo greičiau įsivažiuoti. Ir tikiu, kad su tokia sporto žurnalistų komanda mes galime rengti geriausias sporto žinias Lietuvoje“, – sakė Šarūnas Mazalas.

Pasak Šarūno, visada smagu sugrįžti į darbo vietą, kuri pažįstama. „Su sporto žurnalistika gyvenu nuo 14-kos, ji mane visuomet žavėjo ir sportas buvo didelė dalis mano gyvenimo.

Nors studijų metais nemačiau savęs dirbančio televizijoje, vėliau gavęs galimybę išbandyti sporto vedėjo rolę supratau, kad tai man patinka, žavi ir suteikia džiaugsmo.

Jei atvirai, net negalvojau apie grįžimą į televiziją – po pastarųjų metų komunikacijos srityje ir restoranų versle į sporto žurnalistiką žvelgiau į kaip praėjusį etapą.

Tačiau netikėtas LNK žinių vadovo skambutis privertė permąstyti, kas man suteikia džiaugsmo. Suvokiau, kad sporto žinių vedėjo kėdėje jaučiuosi puikiai, galiu sporto žinioms suteikti profesionalių žinių ir galiausiai nutariau priimti iššūkį“, – sako Šarūnas Mazalas.

Pasak LNK sporto žinių vedėjo, jo žmona Laura buvo viena iš tų, kurie suteikė postūmį grįžti į eterį. „Ir ačiū jai už tai. Ir ji pasirūpino, kad vaikai matytų pirmą mano pasirodymą eteryje. Į LNK sportą grįžau po pustrečių metų.

Kai pavadavau kolegas 2021-ųjų vasarą, visus tris vaikus atsivedėme į LNK studiją ir parodėme, kaip visa tai atrodo, jie turėjo galimybę atsisėsti prieš kameras ir pabendrauti su Gintaru Deksniu. Dukros iki šiol puikiai tai atsimena ir mano darbas televizijoje joms pažįstamas, tik štai mažasis dar bando suprasti, koks tai darbas ir kodėl tėtis televizoriuje“, – juokėsi Šarūnas Mazalas, nuo šiol vedantis LNK sporto žinias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.