TV žaidime pasirodę brangiausio lietuviško metų filmo aktoriai prabilo apie užkulisius

Mantas Katleris ne kartą yra sakęs, kad labiausiai šeštadienio vakarais TV3 žaidime „galvOK“ jam pergalės patinka siekti kartu su aktoriais. Šio vakaro svečiai neabejotinai nudžiugino kapitoną, kadangi į skirtingas komandų puses stojo tie, kuriuos dabar galime išvysti brangiausioje šių metų lietuviškoje juostoje. Tai – filme „Laikinai jūsų“ suvaidinę aktoriai Justina Nemanytė ir Jonas Gricius.

 J. Nemanytė ir J. Gricius.<br>lrytas.lt koliažas.
 J. Nemanytė ir J. Gricius.<br>lrytas.lt koliažas.
 J. Nemanytė.<br> TV3 nuotr.
 J. Nemanytė.<br> TV3 nuotr.
J. Gricius.<br> TV3 nuotr.
J. Gricius.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 2, 2023, 1:08 PM, atnaujinta Dec 2, 2023, 1:09 PM

Filmas, kuriame vaidina abu aktoriai, yra lietuvių išeivio Antano Šileikos bestselerio ekranizacija, nukelianti į dramatišką tarpukario laikotarpį. O pamačius jį kino teatre, klausimų, kodėl filmas vadinamas pačiu brangiausiu, išties nebekyla... Tai – jaudinanti ir intrigos kupina detektyvinė juosta, kurią turėtų pamatyti kiekvienas!

Tiesa, šio vakaro žaidime aktoriai trumpam savo roles pamiršo. Čia J. Nemanytė pergalės siekė su Vytautu Mikaičiu, o J. Gricius – su Mantu Katleriu. Daugelis žiūrovų, išvydęs pastarąją komandą, tikriausiai susimąstė, jog juos sieja kai kas bendro. Ir tai – tiesa, mat abu žaidimo pradžioje prisipažino suvaidinę linksmose to paties prekės ženklo reklamose.

Žaidimui prasidėjus, pasakojimai apie filmą, kuriame suvaidino Justina ir Jonas, nesibaigė. Štai vieno klausimo metu J. Nemanytė netgi pasinaudojo būtent „Laikinai jūsų“ juostos filmavimo metu įgautomis žiniomis.

„Kai vaidinome, turėjome autentiškai būtent 1920 metų laikmečiui pasiūtus batus. Jie turėjo labai daug sagučių – mums juos segdavo net apie 10–15 minučių! Stilistė šiai idėjai buvo labai ištikima“, – neįtikėtiną faktą išdavė Justina, o visi norintys pamatyti nuostabius aktorių kostiumus, kviečiami nepraleisti filmo kino teatruose.

Tuo tarpu gurmanišku skoniu pasižymintis M. Katleris kartu su Jonu bandė perprasti suktą klausimą apie cepelinus ir netikėčiausius jų įdarus. Savo patirtimi pasidalino ir žaidimo vedėjas Andrius Žiurauskas.

„Aš savo gyvenime esu ragavęs cepelinų su sraigėmis ir lašiša. Su sraigėmis – ne kažką, o su lašiša, mano didelei nuostabai, buvo įdomu“, – pripažino jis, tačiau ar tokia vedėjo istorija Manto ir Jono nesuklaidino renkantis teisingą atsakymą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.