Naujųjų metų išvakarėse – įspūdingiausių koncertų akimirkos bei šventiniai garsenybių palinkėjimai

Paskutinį šių metų vakarą 30-metį mininti žiūrimiausia šalies televizija TV3 savo žiūrovams skirs ypatingą dovaną – pakvies pakeliauti laiku. Naujųjų metų išvakarėse kartu prisiminkime visą šalį džiuginusių projektų muzikinius pasirodymus, ryškiausias žvaigždes, jausmingiausias garsiausių šalies atlikėjų dainas, svarbiausių koncertų ištraukas bei kitas sentimentus ir šventinę nuotaiką keliančias akimirkas, šiandien jau tapusias istorija. 2024-uosius pasitikime su geriausia nuotaika!

 Marius Jampolskis.<br> TV3 nuotr.
 Marius Jampolskis.<br> TV3 nuotr.
 Gabrielė Vasha.<br> TV3 nuotr.
 Gabrielė Vasha.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 31, 2023, 12:17 PM

Paskutinę metų dieną žiūrovai kviečiami ypatingam šou iki pat vidurnakčio, kurio metu ne tik išvysime garsiausius šalies atlikėjus, bet ir išgirsime žinomų žmonių palinkėjimus ateinantiems metams.

Per 30 savo gyvavimo metų, TV3 parodė daugybę koncertų ir sukūrė eilę įsimintinų projektų, kurie jau šį vakarą ir vėl džiugins visą Lietuvą. Žiūrovai išgirs geriausias „Didžiojo šou burbulo“, „TV30 gimtadienio šou“, „Išsipildymo akcijos“, M.A.M.A muzikos apdovanojimų bei kitų projektų akimirkas.

Taip pat netrūks ir tokių garsių veidų kaip Edmundas Kučinskas, Marijus Mikutavičius, „Žemaitukai“, Donatas Montvydas, Džordana Butkutė, Dainotas Varnas, Žilvinas Žvagulis, Merūnas Vitulskis, „Sisters on Wire“, Marius Jampolskis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Inga Valinskienė, Saulius Prūsaitis, Jurijus Veklenko, Jessica Shy, Vaidas Baumila, Rondo, 69 danguje, G&G Sindikatas, Skamp, Gabija ir Žygis, Vidas Bareikis, Remis Retro ir Rytis Cicinas kūrinių.

Tarp šių muzikinių pasirodymų skambės ir įkvepiantys žodžiai. Štai Kristina Rimienė linkės Naujuosius metus patirti taip, tarsi jie būtų sudaryti iš 12 gražiausių žiedų, Donata Račaitė-Vaiciekiūtienė linkės artumo su brangiausiais žmonėmis, o Artūras Anužis – drąsos priimti iššūkius. Tuo tarpu Audrė Kudabienė ateinančius metus linkės gyventi taip, tarsi kiekvienas savyje turėtume gerą paslaptį, o Gian Luca Demarco siūlys mažiau vieni kitus auklėti ir džiaugtis tuo, ką jau turime.

Ir tai – tai dalis nuostabių žodžių, kurie jau šį vakarą įkvėps mus džiugesiui ir jauduliui, kurį atneš 2024-ieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.