Nuomonės formuotojos Rūtos Banionytės šeimą ištiko krizė: pas porų konsultantą skrido į Braziliją

24 valandas per parą drauge – tokios poros esą pasmerktos žlugti, sako vieni. Tačiau kiti santykių žinovai aiškina, kad kaip tik žmona ir vyras turėtų suktis po vienu stogu, nes aistra greitai išgaruoja, o bendri tikslai ir pinigai suvienija ilgam. Kelialapį į prestižines kultūrizmo varžybas Amerikoje „Ms. Olympia“ iškovojusi Dainora Dvarionaitė neslepia, kad, jei ją treniruotų ne mylimasis, tokių įspūdingų kūno formų ji tikrai neturėtų.

Rūta Banionytė su vyru.<br>lrytas.lt montažas.
Rūta Banionytė su vyru.<br>lrytas.lt montažas.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jan 18, 2024, 3:59 PM, atnaujinta Jan 18, 2024, 4:00 PM

 LNK televizijos pokalbių šou „Bučiuoju. Rūta“ kultūristė Dainora mokė laidos vedėją Rūta Mikelkevičiūtę kaip pozuoti taip, kad matytųsi kuo ryškesni raumenys. Taip pat sportininkė mes iššūkį R. Mikelkevičiūtei pasimatuoti ir palyginti kūno apimtis.

Dainora studijoje pasirodys kartu su savo treneriu ir mylimuoju Edgaru. „Pamenu, kai pirmą kartą ją pamačiau sporto salėje, tai buvo apvalutė mergina putliais žandais. Ji kondensuotą pieną valgydavo skardinėmis, kimšdavo mėsainius ir gruzdintas bulvytes, pamirkydama į ledų kokteilį“ , – pasakojo jos mylimasis ir treneris Edgaras.

Dabar Dainora demonstruoja įspūdingą pilvo presą, kokio pavydėtų ne vienas vyras ir pasakoja, kaip maitinosi, kad tokį turėtų. Pusryčiams penkių kiaušinių baltymai ir vienas trynys, trys ryžių tarpučiai ir keletas salotų lapų. Priešpiečiams ir pietums: virta vištiena su salotų lapais ir agurkais. Pavakariams – konservuotas tunas savo sultyse ir salotų lapai. Vakarienei – penkių kiaušinių baltymai su špinatais. Tiesa, artėjant varžyboms mityba darosi dar griežtesnė.

„Per dieną suvalgau 15 kiaušinių, tiesa, tik baltymus. Artėjant varžyboms, būna, suvalgau ir 30 kiaušinių baltymų per dieną. Būna, suvalgau ir kilogramą mėsos“, –pasakos Dainora ir atskleis, kokių baisių komentarų sulaukia dėl įspūdingai raumeningo kūno ir kaip ją nuo neapykantos saugo mylimasis.

Buvusi milijonieriaus žmona, tinklaraščio „Šokoladas sielai“ įkūrėja Rūta Banionytė sako, kad turtus išmainė į meilę. Ji tik neseniai oficialiai išsiskyrė su milijonieriumi. Beje, skyrybas iniciavo Rūtos dabartinis sužadėtinis Mindaugas. „Aš slapta parašiau laišką Rūtos buvusiam, kad reikia skyrybų. Net pasiūliau apmokėti visas skyrybų išlaidas. Mes labai dalykiškai pasikalbėjom, sutvarkėm popierius ir štai Rūta jau nebeištekėjusi moteris“, – pasakojo Mindaugas.

Su dabartiniu sužadėtiniu Mindaugu jiedu sukūrė bendrą verslą, bet, aplankius sėkmei, šeimą ištiko krizė. „Mes nuolat kalbėjomės apie darbą. Atsiguli į lovą ir kalbi tik apie tai, ką reikia užsakyti, kur parduoti, ką padaryti. Gulime lovoje, o Mindaugas man ne gražius žodžius suokia, o priekaištauja, kad nepadariau to ar ano. Nesijaučiau moterimi, negaudavau švelnumo, buvau tik verslo partnerė ir ta, kuri turi vaikus apšokinėti, valgyti padaryti“, – pasakos nuomonės formuotoja ir verslininkė.

Kad išgelbėtų savo santykius, pora nusprendė skristi į Braziliją, pas garsų santykių konsultantą. Kitoje pasaulio pusėje jie sako gavę auksinį patarimą kaip gelbėti santykius ir kurstyti aistrą: „Mums buvo pasakyta, kad po darbų privalome išjungti telefonus. Taip pat į priekį turime planuoti savo romantiškus intymius pasibuvimus, nes turint vaikų ir intensyviai dirbant, jie savaime neįvyksta. Ir tie pasibuvimai turi būti ne pavargus vakare, kai užmigdai vaikus po darbų, o dienos metu, kai dar turime energijos.“ Rūta Banionytė atskleis, kad patarimo jie paklausė ir bent kartą per dvi savaites susitinka romantiškoje aplinkoje bent trims valandoms.

Laidoje svečiuosis ir puikiai pažįstama pora Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai. Jiedu baigia įkurti jau ketvirtą verslą – senelių namus. Maža to, Ineta su Ąžuolu augina du vaikus ir prižiūri nemažą ūkį gyvūnų. Tačiau pora tvirtina, kad jie niekada nebuvo ant skyrybų slenksčio ir jiems niekad nereikėjo jokių santykių ekspertų.

„Mūsų santykiuose romantikos mažai, bet aš to iš Ąžuolo ir nereikalauju. Tiesiog žinau, kad jam tie saldūs komplimentai, žiedlapių jūra, įmantrios dovanos visai ne prie širdies. Pavyzdžiui, jeigu jis man atneštų šimtą rožių, aš tikrai galvočiau, kad jis kažką prisidirbo“ , – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ savo santykių paslaptis atskleis žinoma pora ir papasakos kaip jiems pavyko išsaugoti santykius net tada, kai jiedu netikėtai prarado 100 tūkstančių eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.