Ieva Swan pirmą kartą prabilo apie skyrybas: kamavo sveikatos problemos

Retai apie savo asmeninį gyvenimą interviu dalinanti nuomonės formuotoja ir stilistė Ieva Swan nusprendė sugriauti tylos sieną ir atverti visas kortas apie skandalingas skyrybas su buvusiu vyru – vardan ramybės, kad sudėtų visus taškus ant „i“ ir praeities įvykiai būtų pagaliau palikti ramybėje.

Ieva Swan.<br>LNK nuotr.
Ieva Swan.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 12, 2024, 2:41 PM

Nuomonės formuotoja ir stilistė Ieva Swan pastaruosius trejus metus iš naujo lipdo savo gyvenimą, stengiasi įsiklausyti į tikruosius poreikius ir džiaugiasi pagaliau atrasta vidine ramybe.

Ir nors šiandien žinomos moters širdį yra užkariavęs vyras, su kuriuo ji svajoja apie ateitį ir vaikus, Ieva neslepia, jog prieš ketverius metus įvykusios skandalingos skyrybos jai ramybės neduoda iki šiol.

Buvęs sutuoktinis, pasak Ievos, vis dar nepalieka praeities ramybėje ir skleidžia tiesos neatitinkančią informaciją ne tik apie ją, tačiau ir apie buvusius santykius. Pavyzdžiui, netiesiogines kalbas, jog iš šalies atrodžiusią tobulą šeimą sugriovė Ievos neištikimybė, moteris vadino paprasčiausiu saviapgaule paremtu šmeižtu.

„Jis manęs paklausė, ar aš noriu turėti vaikų, o aš atsakiau, su tavim – ne. Tai buvo esminis klausimas ir atsakymas, kad negalim toliau vaidinti šeimos“, – tikrosiomis skyrybų priežastimis LNK laidoje „Bus visko“ dalijosi Ieva.

Stilistė prisipažino, jog pačiai skaudų suvokimą apie nenorą su vyru susilaukti atžalų, greičiausiai, išprovokavo daugiau nei vienerius metus jų santykius persekiojusi krizė.

Pasak nuomonės formuotojos, jau kurį laiką prieš skyrybas su buvusiu sutuoktiniu jie itin dažnai laiką leisdavo atskirai, o uždaros judviejų namų durys slėpė nuolatinę įtampą ir barnius.

„Nuo to, ką valgysim iki to, kur keliausim, visur svarbiausia nuomonė buvo tik jo. Tu tiesiog gyveni ir atrodo, kad neturi jokio balso, tiesiog darai tai, ką tau pasako“, – laidoje dalijosi Ieva ir prisipažino, kad pavargo nuo tokio gyvenimo bei santykių.

Ieva neslėpė, kad augant buvusio sutuoktinio populiarumui bei pajamoms pradėjo skirtis judviejų vertybės ir ėmė blėsti santykiai.

Garsi moteris prisipažino, kad tuomet buvo linkusi prie visko prisitaikyti ir geriau nutylėti tai, kas ją neramino.

Todėl ilgą laiką visas emocijas ir nuoskaudas Ieva tiesiog kaupė savyje, kol galiausiai dėl užspaustų jausmų moteris susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis – stipriai nukrito svoris, kankino virškinimo sutrikimai, panikos atakos ir odos problemos.

Iš pradžių nesupratusi negalavimų priežasties, Ieva varstė įvairių vidaus ligų gydytojų kabinetų duris, tačiau apsilankiusi gastroenterologės kabinete moteris galiausiai suvokė, jog dėl visko kaltos buvo vidinės problemos, kurias gilino darbuose ir namuose patirtas stresas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.