Po 40 metų į kino ekranus sugrįžta „Vaiduoklių medžiotojai“

Jau šį penktadienį, kovo 22 dieną, kino teatruose pasirodo prieš 40 metų kultiniu tapusio filmo tęsinys „Vaiduoklių medžiotojai: sustingę iš baimės“.

„Vaiduoklių medžiotojai“.<br>CLINIC 212 nuotr.
„Vaiduoklių medžiotojai“.<br>CLINIC 212 nuotr.
„Vaiduoklių medžiotojai“.<br>CLINIC 212 nuotr.
„Vaiduoklių medžiotojai“.<br>CLINIC 212 nuotr.
„Vaiduoklių medžiotojai“.<br>CLINIC 212 nuotr.
„Vaiduoklių medžiotojai“.<br>CLINIC 212 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 19, 2024, 9:44 AM

Čia pamatysime ne tik, kaip situacija su vaiduokliais plėtojasi pasikeitus laikams, bet ir išvysime pačius pirmuosius legendinius aktorius Billą Murray'ų, Daną Aykroydą bei Ernie Hudsoną.

Neseniai žurnalistų kalbintas vienas jų su šypsena veide prisipažino, jog filmavimai ir senais laikais nebuvo lengvi, o dabar, kai žvaigždės jau amžiuje, tai buvo tikra kančia.

„Nuo anų laikų juokaujame, kad mūsų pagrindiniai priešai – visai ne vaiduokliai, o tos beprotiškai sunkios ir nepatogios kuprinės, kurias teko nešioti per filmavimus. Tiesą pasakius, jų vienintelių nepasiilgome“, – teigė B.Murray'us.

Jis pasakojo naujojo filmo scenarijų gavęs penktą valandą ryto ir jį perskaitęs beveik akimirksniu.

„Vos pabaigęs, iškart pranešiau, kad sutinku imtis vaidmens. Man atrodė svarbu istoriją tęsti ir dėl senųjų gerbėjų, ir dėl naujų, kurie tik dabar apie mus sužinos.

Filmavimai buvo be galo smagūs, nes nuolat juokavome apie mūsų amžių, kokie esame legendos, palyginti su kitais aktoriais ir panašiai. Labai gerai visi praleidome laiką“, – prisiminimais iš filmavimų dalijosi B.Murray'us.

„Dirbti su tikromis kino legendomis yra didžiulė laimė, nuostabioji mūsų darbo dalis. Jei nesi kvailas, dar sugebi iš jų išmokti ir to, ko nerašo jokie vadovėliai“, – sakė tęsinyje kartu vaidinantis Paulas Ruddas.

„Vaiduoklių medžiotojai: sustingę iš baimės“ pasakos apie nematytą katastrofą, kuri pačiame vasaros viduryje ištinka Niu Džersį.

Drastiškai nukritus temperatūrai, pasaulis tiesiogine prasme užšąla. Ledas sukausto ne tik vandenį, medžius ar automobilius – staigaus speigo gniaužtai sustingdo ir žmones.

Jaunieji herojai susitinka su senaisiais „Vaiduoklių medžiotojais“ Piteriu (akt. Billas Murray‘us) ir Rėjumi (Danas Aykroydas), savo „gimtojoje“ gaisrinėje Niujorke įkūrusiais slaptą kovos su vaiduokliais štabą ir laboratoriją.

Kartu jie greitai išsiaiškina, kad staigus atšalimas Niu Džersyje nereiškia klimato kaitos išdaigų: už jį atsakingas paslaptingas artefaktas, išlaisvinęs senovinį blogį.

Dabar tik nuo „Vaiduoklių medžiotojų“ priklauso, ar pavyks sustabdyti senovinį prakeiksmą ir išgelbėti Žemę nuo naujo baimės ledynmečio. Kas bus toliau sužinosime jau šį penktadienį, kovo 22 dieną, kuomet į kino teatrus atkeliaus juosta „Vaiduoklių medžiotojai: sustingę iš baimės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.