Aktorius Arūnas Sakalauskas ryžosi veido korekcijai: „Nenorėjau slėptis po barzda“

„Siaubas mane ima, pažiūrėkit, čia visiškas dėdė Vania, tikrai ne į tuos maišus investavau“, – taip dabar, žiūrėdamas į vieną savo nuotraukų, ironiškai komentuoja aktorius Arūnas Sakalauskas, aiškindamas, kad veido korekciją pasirinko tam, jog nereikėtų slėptis po barzda. Šį pirmadienio vakarą jis prisipažins esantis dėkingas plastikos chirurgui Dariui Radzevičiui už neseniai atliktą veido korekciją ir sako tebesąs tas pats Arūnas – gal tik labiau savimi pasitikintis.

 Aktorius Arūnas Sakalauskas ryžosi veido korekcijai: „Nenorėjau slėptis po barzda“.
 Aktorius Arūnas Sakalauskas ryžosi veido korekcijai: „Nenorėjau slėptis po barzda“.
 Aktorius Arūnas Sakalauskas ryžosi veido korekcijai: „Nenorėjau slėptis po barzda“.
 Aktorius Arūnas Sakalauskas ryžosi veido korekcijai: „Nenorėjau slėptis po barzda“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 8, 2024, 4:05 PM, atnaujinta Apr 8, 2024, 9:31 PM

Sumanymas praverti plastikos chirurgo duris ir panaikinti tai, kas jam trukdo ir nepatinka, aktoriui brendo jau kuris laikas.

„Nenoriu tapti jaunuoliu, tačiau prisimenu mūsų Tadą Blindą, aktorių Vytautą Tomkų, kuris, vieną dieną atėjęs į teatrą, paklausė: na, kaip atrodau? Kai nesupratom, kodėl klausinėja, pridūrė: „maišų po akim nebėr, draugai nupjovė“. Tuomet pagalvojau, kad irgi turiu pasirinkimą.“

Plastikos chirurgas Darius Radzevičius, prieš aštuonis mėnesius priėmęs Arūną savo kabinete, sako, jog svarbiausia jo užduotis – nepakeisti žinomo žmogaus veido bruožų: „Jis turi atrodyti gerai pagal savo metus, bet būti atpažįstamas. Pažiūrėkite į Tomą Kruzą ar Bradą Pitą – abu jie atrodo puikiai, net geriau nei būdami jaunesni. Kas tai? Tai geros plastinės chirurgijos pavyzdys. Mane erzina posakis, kad vyrą randai puošia, palaukit, vyro randai tikrai nepuošia. Jie taip pat nori būti pasitempę, pasipuošę ir gerai atrodyti“.

Žinomas aktorius atvirai kalba ne tik apie savo išorinius pokyčius, kuriems taip pat reikia drąsos, bet ir apie tuos, kurie visą gyvenimą verčia aukštyn kojomis. Puiki išvaizda dažnai yra mūsų geros savijautos ir vidinės ramybės atspindys, o aktorius tvirtina dabar išgyvenantis šviesiausias dienas, tačiau prisipažįsta netikėjęs, kad taip nutiks.

Arūnas norėtų, kad tai būtų paskutinis jo interviu apie priklausomybę alkoholiui, kuri jį valdė ne vienerius metus. Nėra vieno atsakymo, kodėl taip nutiko – darbas keliuose teatruose ir televizijose, stresas ir įtampa, kaip Arūnas sako, reikėjo užsidirbti ir susitvarkyti gyvenimą. Jis vengia detalių apie savo skausmingą patirtį, tačiau sako, jog šiame beviltiškame kelyje turi pats pajusti, kada jau nebevaldai savo gyvenimo. Ir pirmas žingsnis šviesos link turi būti tiesa.

„Kol tu neigi pats sau ir kitiems, kad turi šią bėdą, tol nepradėsi savo sveikimo kelio, – tvirtina aktorius. – Vienu metu man pasirodė, kad aš turiu apie tai pasakyti garsiai, tada nebereikia slėptis, meluoti, kas tau yra, ir tai labai stipriai padeda. O jau tuomet reikia prašyti kitų žmonių pagalbos, man labai jos reikėjo“.

Pažintis su gydytoja toksikologe Gabija Laubner, vėliau tapusia jo žmona, pasak jo, mažai susijusi su romantika – jie susipažino ligoninėje, kurioje Arūnas atsidūrė dėl savo priklausomybės. „Man nebuvo lengva pradėti santykius, galvojau, ką aš tam žmogui galėsiu duoti, ar aš jam netrukdysiu. Mano pirmos vedybos nepasisekė, o gyvenimas be to kažkokių prasmių netenka“, – itin atvirai apie jausmus žmonai kalba aktorius.

Šį pirmadienio vakarą, 20 val., „Nuo...iki...“ laidoje aktorius Arūnas Sakalauskas itin atvirai papasakos apie savo gyvenimo pokyčius. Kaip jam pavyko išlipti iš duobės, įveikti priklausomybę ir atrasti meilę? Kokiems išvaizdos pokyčiams jis ryžosi ir kodėl sako dabar gyvenantis geriausias savo dienas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.