Komentatorė R. Valentienė ir trišuolininkė D. Zagainova prakalbo apie sportininkų prietarus ir sėkmės receptus

TV3 visą laiką buvo itin glaudžiai susijusi su sportu, o šią vasarą jo bus ir dar daugiau, nes žiniasklaidos grupė savo žiūrovus pakvies stebėti svarbiausią renginį – Paryžiaus vasaros olimpines žaidynes.

Sporto komentatorė R. Valentienė ir trišuolininkė D. Zagainova prakalbo apie sportininkų prietarus ir sėkmės receptus.<br>Lrytas.lt koliažas.
Sporto komentatorė R. Valentienė ir trišuolininkė D. Zagainova prakalbo apie sportininkų prietarus ir sėkmės receptus.<br>Lrytas.lt koliažas.
Rima Valentienė.<br>TV3 nuotr.
Rima Valentienė.<br>TV3 nuotr.
Andrius Žiurauskas ir Vytautas Mikaitis.<br>TV3 nuotr.
Andrius Žiurauskas ir Vytautas Mikaitis.<br>TV3 nuotr.
Diana Zagainova.<br>TV3 nuotr.
Diana Zagainova.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 13, 2024, 10:37 AM

O kas apie sportą galėtų išmanyti daugiau nei dvi puikiai žinomos Lietuvos profesionalės? Būtent todėl šio šeštadienio žaidimo „galvOK“ viešniomis tapo viena geriausių visų laikų šalies krepšininkių, o dabar – sporto komentatorė Rima Valentienė ir trišuolininkė Diana Zagainova.

Laidoje Rima papasakojo apie naują savo karjeros kryptį. Anot jos, sporto komentatorės profesija jai labai miela ir skatinanti tobulėti, tačiau komentuojant moterų krepšinio rungtynes, jai kartais vis dar norisi į aikštelę išbėgti ir pačiai.

Tuo tarpu Diana atskleidė, ką jai reiškia olimpinės žaidynės.

„Tai – visų sportininkų svajonė, aukščiausias tikslas, aukščiausias karjeros stulpelis. Žinoma, toliau tobulintis norisi ir toliau“, – sakė ji.

Pokalbių apie sportą buvo gausu viso žaidimo metu. Laidos vedėjas Andrius Žiurauskas domėjosi, ką daro Diana, kad varžybose jai pasisektų geriau nei konkurentėms. Anot sportininkės, atsakymas yra aiškus – jokių stebuklų nebūna: „Daug ir sunkiai treniruojuosi“.

Tuo tarpu nemažai krepšininkų pažįstantis A.Žiurauskas pasidalijo, kaip varžyboms ruošiasi jie.

„Pavyzdžiui, tol, kol laimi, rinktinė neskalbia marškinėlių, nesikerpa nagų ir nesiskuta barzdų. O vienas krepšininkas prieš rungtynes visuomet valgo tame pačiame restorane“, – įdomiais faktais pasidalijo jis.

Apie prietarus prieš lemiamas kovas prabilo ir Rima.

„Žinau, kad mano draugai sportininkai tikrai turi įvairiausių prietarų, o man, tuo tarpu, būdavo labai svarbu tik labai gerai išsimiegoti“, – paprastu receptu pasidalijo ji, o Diana pridėjo, kad tai – tokio pat darbo dalis.

Kito klausimo metu Rima papasakojo ir apie savo laisvalaikį – moteris atskleidė, kad mėgsta gaminti. Tiesa, ji neslėpė – tuomet, kai baigė profesionalios krepšininkės karjerą, pasikeitė ir jos mityba.

„Pavyzdžiui prieš rungtynes labai gerai yra suvalgyti makaronų su vištiena, tačiau makaronai turėtų būti verdami viena minute mažiau nei parašyta ant pakelio. Tai būtina pavalgyti likus 4 valandoms iki rungtynių. O tuomet jau šokolado“, – pasakojo ji, o trišuolininkė D.Zagainova papildė, kad ir jos šakos sportininkų mityba yra labai panaši.

Vėliau Rima atskleidė ir dar vieną džiuginantį faktą visiems tiems, kurie mėgsta skaniai pavalgyti.

„Yra gerai padaryti vieną „cheat day“, kad organizmui nebūtų streso, ir kad jaustumeisi laimingesnis. Viena „cheat day“ niekada nieko nepagadina – čia yra faktas“, – sakė ji.

Tačiau linksmiausia žaidimo dalis laukė tuomet, kai Mantas Katleris ir jo komandos draugė Diana vieno klausimo metu nusprendė paprašyti pagalbos.

Laidos vedėjas puikiai prisiminė, kad savo pagalbą pasiūliusios moters vardas – Laimutė, ir aną kartą ji sėdėjo priešininkų komandos pusėje. O štai šįkart, atsisėdusi kitoje komandos pusėje, ji teigė, kad jos vardas yra Brigita.

„Kas čia vyksta, miela Laimute? Kokia Brigita? Jūs galvojate, kad jei persėdate į kitą pusę ir kitaip pasišukuojate, jau esate Brigita?“ – šypsojosi A.Žiurauskas, o linksmai nusiteikusi moteris paaiškino tikrąją tokių pokyčių priežastį.

Smagių istorijų šį šeštadienį papasakojo ir kapitonai. Rimai ir Vytautui Mikaičiui pasirinkus klausimą apie pasimatymus, abu jie neslėpė, kad nuotraukose žmonės neretai atrodo kitaip nei realybėje. Anot jų, dėl visko kalti daugelio pamėgti nuotraukų filtrai.

O V.Mikaitis prisipažino ir pats kartą vieno pasimatymo metu taip įkliuvęs.

„Ir visa tai dažniausiai būna ne į gerąją pusę. Tiesą sakant, man taip yra buvę. Tačiau tikėtina, kad kita pusė pagalvojo lygiai tą patį“ – sakė jis, o visą istoriją žiūrovai išgirs jau šį vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.