Susilaukusi dukros į televiziją grįžta Toma Vaškevičiūtė

„Šis „Muzikinės kaukės“ sezonas man labai ypatingas, manau, kad aš jį atsiminsiu visą gyvenimą, nes nedažnai būnu nėščia ir šioje laidoje buvau iki paskutinės savo nėštumo dienos. Galvojau, kad po paskutinio filmavimo, kai atsisveikinau, pailsėsiu, bet kitą dieną jau pagimdžiau, pertraukos nebuvo“, – šypsojosi Toma Vaškevičiūtė.

Laidos kadrai.<br>S. Barono nuotr.
Laidos kadrai.<br>S. Barono nuotr.
Laidos kadrai.<br>S. Barono nuotr.
Laidos kadrai.<br>S. Barono nuotr.
Laidos kadrai.<br>S. Barono nuotr.
Laidos kadrai.<br>S. Barono nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 25, 2024, 5:09 PM, atnaujinta Apr 25, 2024, 5:13 PM

Šį šeštadienį aktorė Toma Vaškevičiūtė po trumpos pertraukos sugrįš LNK televizijos eterį ir „Muzikinės kaukės“ finalą. Toma džiaugiasi, kad tiek televizija, tiek laidos kūrybinė komanda visą laikotarpį ja labai rūpinosi, globojo, padėjo, palaikė ir dalyvavimas laidoje buvo smagus ir nesudėtingas. O trumpa pertrauka net nepasijuto, nes tik pasibaigus filmavimams, ant rankų jau sūpavo dukrytę, su kuria kartu nepraleido nei vienos „Muzikinės kaukės“ laidos jau kaip žiūrovės.

„Labai džiaugiuosi, kad tokie supratingi darbdaviai, televizija, kurie taip palaiko moterį, ir kuri yra reikalinga būdama nėščia. Moteriai tai labai svarbu. Už tai esu labai dėkinga. Gal dėl to grįžti buvo smagu, pertraukos net nepajutau, atrodė, kad nieko nepraleidau, nes viską mačiau per televiziją, net gimdymo namuose žiūrėjau laidą!

O finalo filmavimo metu pajutau didelį dalyvių progresą, jis buvo akivaizdus, dalyviai buvo nusiteikę puikiai, kas man labai patiko. Konkurencijos nesijautė, nes vis tik visas šis žaidimas yra apie kūrybą, apie žmonių talento atsiskleidimą, todėl aš šitą žaidimą labai myliu. Smagu, kad žmonės patys pamato savo galimybių ribas, kurios išsiplečia iki maksimumo ir šią kelionę stebėti yra be galo įdomu. Ypač tada, kai ir patys žmonės nustemba, kiek jie sugeba. Manau, dėl to žiūrovai taip myli šią laidą daugybę metų, nes kūrybos kelionė yra prasminga ir įdomi“, – įspūdžiais dalijosi Toma.

Keturi finalininkai – Andrius Bialobžeskis, Šarūnas Januškevičius, Monika Mėčiūtė, Liepa Norkevičienė – Tomos nenustebino, bet, jos manymu, visi šių metų dalyviai verti finalo.

„Šarūnas su savo begalinėmis ambicijomis, užsidegimu, užsispyrimu. Jis kėlė sau maksimaliai sunkias užduotis ir jas išpildė, tą buvo įdomu stebėti. Monikos balas puikus, unikalus, didelio diapazono, ji verta finalo nuo pirmos laidos. Andrius nustebino ir save ir kitus patekdamas i finalą, jo vieta finale buvo iškovota, kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, savo jaunyste.

Jo vidinė laisvė, vidinė jaunystė, kūrybiškumas, aktorinis meistriškumas, polėkis išvedė į finalą. Tai didžiulis laimėjimas, kuris parodo, kad amžius scenoje joks ne kriterijus. O Liepa viso projekto metu stebino, manau, ir save, ir kitus. Kokio lygio ji artistė, dainininkė. Jos pasirodymai viso projekto metu kalbėjo patys už save“.

Toma džiaugiasi, kad finale komisijai neteks nieko spręsti, pagaliau žodį tars žiūrovai. Dvyliktojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoją išrinks projekto gerbėjai tiesiogiai balsuodami skambučiais arba trumposiomis žinutėmis šeštadienio vakarą.

Į finalą patekę dalyviai atliks po du kūrinius, vieną naują, kitą jau rodytą projekte, o likę šeši dalyviai susiburs į duetus ir savo gerbėjus taip pat nustebins ryškiais pasirodymais.

Nepraleiskite „Muzikinės kaukės“ finalo jau šį šeštadienį 19.30 val. tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.