W. Alleno sūnus vis dar negali atleisti, kad tėvas vedė jo seserį

Garsaus amerikiečių režisieriaus Woody Alleno biologinis sūnus Satchelis

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 11:23 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:08 AM

Prieš dvidešimt metų įžymusis amerikiečių režisierius W. Allenas išsiskyrė su aktore M. Farrow, jo vienintelio biologinio sūnaus Satchelio Ronano motina, su kuria pragyveno 12 metų. Berniukui buvo penkeri metai, kai M. Farrow sužinojo apie W. Alleno romaną su jos įvaikinta dukterimi, 22 metų Soon Yi. Ją režisierius pažinojo nuo vaikystės, nors niekada oficialiai nebuvo jos tėvu.

W. Alleno ir Soon Yi ryšį M. Farrow palaikė nenormaliu, o režisierių pavadino mažamečių tvirkintoju. Aktorė kreipėsi į teismą, pareikalavusi visiškos jų bendrų vaikų - dviejų įsivaikintų ir biologinio - globos.

Režisierius gavo teisę matytis tik su biologiniu sūnumi ir tik dalyvaujant pašaliniams. Bet jis neskubėjo šia teise pasinaudoti. Kiek paaugęs, Ronanas atsisakė susitikinėti su tėvu: padėtį dar labiau paaštrino W. Alleno vedybos su Soon Yi. Beje, su ja režisierius iki šiol laimingai gyvena.

Dabar 24-erių Ronanas dirba žurnalistu, žmogaus teisių gynėju ir JAV prezidento jaunimo klausimų patarėju. Bet vaikinas, kaip ir anksčiau, nusiteikęs kategoriškai ir neketina bendrauti su tėvu. Motinos pavardę turintis Ronanas nuolat pabrėžia, kad tarp jo ir jo garsaus tėvo W. Alleno nėra nieko bendro ir jo adresu laido kandžias pastabas.

Per Tėvo dieną, kuri labai plačiai švenčiama JAV, socialiniame tinklalapyje „Twitter“ Ronanas parašė: „Su Tėvo diena, arba kaip sakoma mano šeimoje, su Žento diena“.

W. Allenas, regis nejaučia savo kaltės ir nelaiko savo išdavystės smerktina: „Aš įsimylėjau šią merginą ir ją vedžiau. Mes susituokę jau 15 metų. Nematau nieko skandalingo, bet žmonės ir toliau taip mano. Tai man net patinka, nes, gulėdamas mirties patale, galėsiu pasakyti, jog mano gyvenime buvo tik vienas garsus skandalas“, - sako režisierius W. Allenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.