Dainininkas B. Moisejevas slapta vedė gerokai jaunesnę draugę (video)

Dar prieš dvejus metus garsusis rusų atlikėjas B. Moisejevas atvirame interviu viešai pareiškė, jog istorija apie jo netradicinę seksualinę orientaciją tebuvo sėkmingas reklaminis triukas. Tuomet jis paskelbė, kad ves rusų kilmės amerikiečių verslininkę Adelę Todd. Bet tuomet vestuves sutrukdė baisi B. Moisejevo liga: jį ištikęs insultas.  Ir štai dabar socialiniame tinklalapyje "Twitter" puikuojasi garsaus atlikėjo nuotrauka su gerokai už jį jaunesne mergina. Jokių komentarų šia tema B. Moisejevas nepateikė. Paslaptimi lieka ir atlikėjo išrinktosios vardas.

Dainininkas Borisas Moisejevas vedė.<br>"Twitter.com"
Dainininkas Borisas Moisejevas vedė.<br>"Twitter.com"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 2:08 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:48 AM

Po savo nuotrauka jis parašė: "Vestuvės. Geriausias iš vyrų".

Nuotaka vilkėjo dramblio kaulo spalvos suknelę, rankose laikė lelijų puokštę. B. Moisejevas buvo apsirengęs griežto stiliaus juodos spalvos kostiumą, vilkėjo baltus marškinius. Ryškus jo apsirengimo akcentas - raudonas, žirneliais "nubarstytas" kaklaraištis.   Žiniasklaida ir garsaus atlikėjo gerbėjai nustebo, kad B. Moisejevo tinklalapyje "Twitter" įdėtoje nuotraukoje, nuotaka - jauna mergina, o ne gyvenimo patirtimi turtinga verslo moteris A. Todd.  

Niekam ne paslaptis, kad B. Moisejevas ir ši rusų kilmės verslininkė ilgai bendravo, bet savo artimų santykių detales slėpė nuo žiniasklaidos. Beje, mažai kas tikėjo, kad jų vestuvės kada nors įvyks. 

Daugelis manė, jog tai tik gandai, ne pačius geriausius laikus išgyvenančio garsaus rusų atlikėjo viešųjų ryšių akcija.   Tad ar šįkart B. Moisejevas vedė? Ir jei taip, tai kas jo išrinktoji?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.