Gražiausios merginos titulo siekiančios „Mis pasaulis“ dalyvės susirungė paplūdimyje

Kinijoje vykstančiame „Mis pasaulis 2012“ konkurse surengta gražuolių su maudymosi kostiumėliais fotosesija bei paskelbtos „Mis paplūdimio“ pusfinalininkės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-03 14:21, atnaujinta 2018-03-17 15:04

Į pusfinalį pateko 40 dalyvių, tačiau tarp jų Lietuvai atstovaujančios Rasos Vereniūtės nėra. Iš 116-kos „Mis pasaulis“ dalyvių į pusfinalį pateko Latvijos ir Lenkijos atstovės.

Dėl šio titulo taip pat varžysis Šiaurės Airijos, Islandijos, Nigerijos, Nepalo, Vietnamo, Hon Kongo, Kinijos, Indijos, Ukrainos, Kolumbijos, Italijos, Ispanijos, Mongolijos, Gvatemalos, Brazilijos, Trinidado ir Tobago, Čekijos respublikos, Argentinos, Kipro, Portugalijos, Nyderlandų, Pietų Afrikos Respublikos, Indonezijos, Izraelio, Puerto Riko, Jamaikos, Kenijos, Švedijos, Meksikos, Pietų Sudano, Japonijos, Kazachstano, Australijos, Filipinų, Velso, Fidži, Gvadelupės, Martiniko atstovės.

Lietuvaitei nepasisekė ir liepos mėnesio pabaigoje rengtame „Mis talentas“ konkurse. Tuomet tautiniais rūbais pasipuošusi ir lietuvių liaudies dainą atlikusi R. Vereniūtė taip pat nepateko į pusfinalį.

Rugpjūčio šeštą merginų laukia sportiškiausios merginos rinkimai, o rugpjūčio 12-ąją bus surengtas konkursas „Top modelis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.