G. Clooney savaitgalį leido su savo ir mylimosios tėvais Italijoje

Geidžiamiausiu vienišiumi vis dar tituluojama Holivudo žvaigždė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2012, 9:39 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:04 PM

Kai prieš mėnesį Holivudo aktorius George'as Clooney savo draugę, šviesiaplaukę Stacy Keibler pakvietė vakarienės į italų restoraną „Gatto Nero“, po Holivudą pasklido gandai, kad netrukus porelė išsiskirs. Juk taip kartą jau buvo nutikę: būtent ten pagrindinis Holivudo vienišius atėmė iš savo ankstesnės draugės, buvusio modelio Elizabeth Canalis garbingą „George'o Clooney mergina“ statusą.

Bet šįkart to neįvyko: G. Clooney ir S. Keibler kaip ir anksčiau yra kartu. Po to, kai Holivudo žvaigždė pakvietė merginos tėvus - Patricia ir Gary Keiblerius paviešėti jo viloje „Oleandra“ prie Komo ežero, net artimi žvaigždės draugai prabilo apie galimas poros vestuves. Kam gi George'ui susipažinti su svetima mama ir tėvu?

Vila „Oleandra“ - beveik legendinė vieta, čia pabuvojo visos be išimties buvusios Holivudo žvaigždės mylimosios. Bet nė viena jų negali pasigirti tuo, kad ten laiką leido savo ir G. Clooney tėvų - Ninos ir Nicko Clooney draugijoje. Dviejų šeimų susitikimas buvo sėkmingas: jos kartu papietavo žuvų restoranėlyje „Alle Darsene“.

Stacy padėjo mylimojo mamai išrinkti vyną, o geidžiamiausias Holivudo vienišius smagiai juokėsi iš savo draugės tėvo Gary laidomų sąmojų. Po pietų G. Clooney nuvežė tėvus ilsėtis į vilą, o Stacy su savo mama ir tėčiu plaukiojo laiveliu po Komo ežerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.