Erotinės dramos „9 1/2 savaitės“ aktoriai K. Basinger ir M. Rourke – vėl kartu

Kai prieš 26 metus šviesiaplaukė gražuolė Kim Basinger ir įspūdingasis Mike'as Rourke vaidino erotinėje dramoje „9 1/2 savaitės“, tarp jų skraidė kibirkštys. Kai filmas atkeliavo į didžiuosius ekranus, abu aktoriai tapo ne vienos kartos dievaičiais. Bet tarpusavyje jie nustojo bendrauti: filmavimo aikštelėje Kim ir Mike'as taip erzino vienas kitą, kad vos pabaigus paskutinį kadrą, be mažiausio apgailestavimo išsiskyrė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2012, 1:01 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:22 PM

Po „9 1/2 savaitės“ premjeros Kim ir Mike'as buvo susitikę tik keletą kartų. Per tą laiką aktorius suspėjo pasigydyti nuo besaikio alkoholio vartojimo ir liguisto potraukio narkotikams, padaryti keletą nesėkmingų plastinių operacijų, sugriauti savo kino karjerą ir vėl sugrįžti prie savo profesijos. Kim tapo motina ir sveiko gyvenimo būdo šalininke.

Laikas padėjo užmiršti senas nuoskaudas – daugiau nei po ketvirčio amžiaus K. Basinger ir M. Rourke vėl susitiko juostos „Juodasis lapkritis“ filmavimo aikštelėje. Ši režisieriaus Jeto Amato juosta pasakoja apie jokių skrupulų neturintį naftos bendrovės vadovą, dėl kurio kaltės buvo sunaikinti keli kaimai Nigerijoje.

K. Basinger ir M. Rourk vaidins bendrose scenose, bet kibirkščių laukti tikrai neverta: 58 metų aktorė atrodo žymiai geriau už metais vyresnį, bet stipriai smuktelėjusį, senstelėjusį M. Rourke. K. Basinger veikiausiai ir geriau vaidins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.