Erotines fotosesijas rengianti balerina A. Voločkova buvusį vyrą iškeitė į šokėją

Šių metų sausį balerina Anastasja Voločkova pranešė sensacingą žinią:

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 11:22 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:00 PM

Pasak garsenybės, buvęs sutuoktinis tarė: „Nastia, ar nori antrąkart tekėti už manęs?“ Ši atsakė: „Pagalvosiu. Juk tai rimtas žingsnis.“

Po šios Rusijos žiniasklaidoje pasirodžiusios informacijos draugės siūlė A. Voločkovai priimti buvusio vyro siūlymą. „Igoris myli tave ir dukrelę, gerai uždirba - ko dar tau reikia?“ - įkalbinėjo bičiulės. Bet balerina neskubėjo atsakyti ir per tą laiką susirado naują vyrą.

Po A. Voločkovos pasirodymo Jaltoje paparacai įamžino baleriną jos šokių partnerio Rinato Arifulino glėbyje. Pasivaikščiojimai mėnesienoje, aistringi bučiniai ir romantika, o dar visai neseniai juos jungė tik darbas.

O dabar... Bet ar galėjo būti ir kitaip? A. Voločkova turi pribloškiančią figūrą, yra graži ir puikios fizinės formos. Keista, kad Rinatas taip ilgai delsė. Be to, juk būtent jis padarė įsimintiną nuogos Anastasijos fotosesiją Maldyvuose.

Bet, kaip sakoma, geriau vėliau nei niekada. Pora švyti laime. Buvusio sutuoktinio Igorio Vdovino pasiūlymo A. Voločkova nebeprisimena. „Ką jam atsakiau? Aš jau ir pamiršau“, - teigia balerina.

Ną ką gi, Igoris Vdovinas gali džiaugtis bent tuo, kad gavo atsakymą į savo pasiūlymą, kurio laukė daugiau nei aštuonis mėnesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.