Apsinuoginusi Lady Gaga nesigėdija savo kūno ir neigia gandus apie tariamą nėštumą

Socialiniame tinkle „Facebook“ popmuzikos atlikėja Lady Gaga patalpino nuotrauką, kurioje ji stovi vienais apatiniais. Žinant dainininkę, dėl šio jos poelgio lyg ir nebūtų kuo stebėtis, tačiau labiau akį traukė po nuotrauką parašytas tekstas „Body Revoliution 2013” (Kūno revoliucija 2013, – liet.).

Socialiniame tinkle „Facebook“ popmuzikos atlikėja Lady Gaga savo paskiroje patalpino nuotrauką, kurioje ji stovi vienais apatiniais.<br>"Facebook"
Socialiniame tinkle „Facebook“ popmuzikos atlikėja Lady Gaga savo paskiroje patalpino nuotrauką, kurioje ji stovi vienais apatiniais.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 11:01 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:11 PM

Praėjusią savaitę, kai dainininkė Kelly Osbourne viename interviu viešai pareiškė esą yra įsitikinusi, jog Lady Gaga gudriai slepia nėštumą, visa pasaulio žiniasklaida puolė akylai stebėti neva pakitusių scenos žvaigždės kūno formų.

Kurį laiką ignoravusi pasklidusius gandus, Lady Gaga galiausiai pati nusprendė užkirsti kelią jiems plisti toliau. Pusnuogės atlikėjos nuotrauka – akivaizdus įrodymas, jog ji nedangsto tariamai suapvalėjusio pilvuko ir 2013 metais neketina atrodyti kardinaliai kitaip nei dabar.

Panašu, kad dainininkė artimiausiu metu iš tiesų nesiruošia gimdyti: jos laukia koncertinis turas, daugybė pasirodymų, kurių metu, pop dievaitė įprastai nevengia nei alkoholio, nei cigarečių dūmų.

Tiesa, žiūrėdami į nuotrauką interneto komentatoriai labiau atkreipė dėmesį ne į Lady Gagos kūno formas, o į pakitusią šukuoseną, su kuria ji šiek tiek primena jau anapilin iškeliavusią britų soulo muzikos žvaigždę Amy Winehouse.

Šia nuotrauka Lady Gaga taip pat siekė paskatinti žmones susidraugauti su savo trūkumais bei paprašė savo gerbėjų paviešinti nuotraukas, kuriose jie nėra specialiai pagražinti. „Grūmiausi su bulimija nuo 15 metų, tačiau esu tokia, kokia esu ir didžiuojuosi būdama bet kokio dydžio“, – savo interneto svetainėje littlemonsters.com sakė 26-erių atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?