Kritikų verdiktas E. Taylor suvaidinusiai L. Lohan: „Tragiška“

Alkoholio ir narkotikų traukai ilgą laiką niekaip negalėjusi atsispirti JAV aktorė Lindsay Lohan tikėjosi savo karjerą atgaivinti suvaidindama garsiąją Elizabeth Taylor. Tačiau kino kritikai jaunosios garsenybės pasirodymą tiesiog sumalė į miltus, rašo dienraštis „The Daily Telegraph“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-19 16:40, atnaujinta 2018-03-15 07:36

Kalėjimas, reabilitacijos klinikos – tokie štrichai nuolat puošė L. Lohan gyvenimą. Tad nenuostabu, kad ji į E.Taylor vaidmenį dėjo didžiules viltis. Esą ši pernai mirusi aktorė, kaip ir L. Lohan, išgarsėjo dar vaikystėje ir lygiai taip pat pasižymėjo nuotykiais už filmavimo aikštelės ribų.

Tačiau L. Lohan agentui dabar tikriausiai tenka rimtai plušėti stengiantis, kad aktorė neperskaitytų savo pasirodymo filme „Liz & Dick“, kuriame pasakojama apie E. Taylor santykius su velsiečiu aktoriumi Richardu Burtonu, vertinimų. L. Lohan vaidyba vadinama „medine“, taip pat – „isteriška“.

Bene švelniausias verdiktas – Niujorke leidžiamame dienraštyje „Newsday“: „L. Lohan – ne E. Taylor. Jos sugebėjimai elementarūs, nepadėjo ir ilga pertrauka bei užklasinė veikla“.

Tiesa, toks įvertinimas skamba kone teigiamai, jei jį lygintume su pašaipia tirada, kurią L. Lohan adresu paleido įtakingas Holivudo leidinys „The Hollywood Reporter“.

„L. Lohan yra baisi nuo filmo pradžios iki pabaigos. Tačiau nepraleiskite „Liz & Dick“ – tai puikiausia netyčinė komedija. Geriausia – tai, kad filmas vis prastėja, tad pasirinkus tinkamus alkoholinius gėrimus, pabaigoje tiesiog leipsite juokais. Nesijuokti neįmanoma“, - skelbia leidinys.

26 metų L. Lohan aršiai kovojo dėl E. Taylor vaidmens, kuris turėtų padėti jai grįžti į sceną. Dvejus metus aktorė beveik nesirodė viešumoje – ji 3 mėnesius praleido reabilitacijos klinikoje, taip pat pabuvo ir už grotų.

Tiesa, vos penkias valandas. Teismas nusprendė paleisti L. Lohan dėl to, kad Kalifornijos kalėjimai ir taip perpildyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?