Už kalėdinių lempučių įžiebimą Rihanna gavo 2 mln. litų

Ne paslaptis, kad Rihanna yra bene sunkiausiai dirbanti ir labiausiai švenčianti pop atlikėja pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-20 15:50, atnaujinta 2018-03-15 06:53

Į Didžiąją Britaniją dainininkė pirmadienį atskrido privačiu lėktuvu. Ji uždirbo pusę milijono svarų (apie 2 milijonus 150 tūkstančių litų) įjungdama kalėdines lemputes Westfieldo Stratfordo prekybos centre. Iškart po to ji surengė koncertą. Jam pasibaigus dainininkė išskubėjo į savo privatų lėktuvą. Visa tai ji spėjo padaryti vos per 24 valandas, praneša dailymail.co.uk.

Dažnam lietuviui sunku suvokti, kad daugiau nei du milijonus litų Rihanna gavo už kalėdinių lempučių įjungimą. Be to, 20 tūkstančių gerbėjų prekybos centre išgirdo vos vieną atlikėjos dainą.

Į prekybos centrą dainininkė atvyko su dryžuotu marškinėlių ir kelniu kostiumėliu bei per dideliu mėlynu švarku. Didelio švarko kišenės, matyt, skirtos uždarbiui įsidėti.

Štai vakare vykusio koncerto metu Rihanna buvo pasipuošusi gepardo raštais dekoruota liemenėle ir baltu kelnių bei švarko kostiumėliu. Pastarasis buvo margintas rankos, laikančios cigaretę, raštu.

Dainininkės pasirodymą stebėjo tokios garsenybės kaip Stella McCartney, Chloe Moretz, Leigh-Anne Pinnock.

Pristatinėdama savo naująjį albumą Rihanna aplankė septynias šalis. Kelionių metu į savo privatų lėktuvą dainininkė buvo priėmusi apie pusantro šimto gerbėjų, tarp kurių buvo ir žurnalistų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.