Italijos kino legendą G. Lollobrigidą apgavo buvęs jaunikis

Nuo paparacių Romos pakraštyje besislapstanti Italijos kino legenda, 85-erių Gina Lollobrigida vėl pateko į žiniasklaidos akiratį. Bet šį kartą ne savo noru. Žvaigždė įteikė pareiškimą į policiją, kuriame savo buvusį jaunikį, 51-erių Javierą Rigau y Rafolsą kaltina tuo, kad su ja ispanų verslininkas susituokė apgaulės būdu, pasinaudojęs jos pasitikėjimu.

G. Lollobrigidą apgavo buvęs jaunikis.<br>AP
G. Lollobrigidą apgavo buvęs jaunikis.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 4:09 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:52 PM

Italijos leidinys „Oggi“ informuoja, kad įtarimas kino dievaitei kilo po internete pasirodžiusio įrašo, jog Javieras Rigau y Rafolsas tapo jos vyru 2010 metų lapkritį Barselonoje ir lemtingąjį „Taip“ ji ištarusi girdint aštuoniems liudininkams. Negana to, dar buvo įdėta ir nuotrauka, kurioje prie altoriaus šalia buvusio draugo stovėjo kažin kokia moteris vardu Teresa. Tiesa, labai panaši į Giną Lollobrigidą.

„Šis niekingas žmogus vedė mane be mano žinios, siekdamas užvaldyti mano pinigus po mano mirties“, –– sakė aktorė.

Italijos kino legenda, gražuolė G. Lollobrigida su ispanų verslininku Javieru Rigau y Rafolsu susipažino Monake 1984 metais vieno vakarėlio metu. 2006-aisiais pora pranešė apie vestuves. Ši žinia sukėlė sensaciją, nes savo santykius jie kruopščiai slėpė, o nuotaka buvo net 34 metais vyresnė už jaunikį. 2007 metų sausio 27-ąją Romoje, dalyvaujant viso pasaulio garsenybėms, turėjo įvykti jų vestuvės. Bet po kelių mėnesių G. Lollobrigida netikėtai pareiškė, jog jungtuvių nebus.

Buvęs Javiero Rigau y Rafolso advokatas patvirtino apgavystės faktą. Jis teigia, jog ispanų verslininkas sumokėjo nežinomai moteriai už tai, kad ši atliktų jo žmonos vaidmenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.