Lietuvė Austrijos lovelaso į Vienos pokylį nebelydėjo

Susipažino per skelbimą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-09 20:13, atnaujinta 2018-03-12 06:28

Jo partnerėmis yra buvusi Pamela Anderson, Paris Hilton, kitos žvaigždės ir net buvusio Italijos ministro pirmininko Silvio Berlusconi mergina, marokietė Karima el-Mahroug, geriau žinoma kaip „Ruby“ . Su šia šokėja, dar 17-mete, kaip įtariama, politikas turėjęs lytinių santykių.

Šių metų Vienos pokylyje R. Lugnerio partnerėmis buvo Italijos kino legenda Gina Lollobrigida (85 m.) ir amerikiečių aktorė, „Oskaro“ laureatė Mira Sorvino (45 m.). Tačiau žiniasklaida pasigedo jo draugės, iš Lietuvos kilusios Anastasios Sokol (23 m.), gavusios Katytės pravardę.

Kai kurie leidiniai priminė praėjusiais metais jos Vokietijos žurnalui „Bunte“ duotą interviu. Tuomet 57 metais už savo draugą jaunesnė A.Sokol prisipažino, jog teko susigrumti su stemplės vėžiu. Šią baisią liga padėjo įveikti chemoterapija, bet, kaip sakė A.Sokol, ji tebekovojanti su sunkiomis pasekmėmis ir kenčia nuo bulimijos.

Interviu „Bunte“ žavioji šviesiaplaukė sakė, jog tuo itin sunkiu metu šalia buvo ne tik R.Lugneris, bet ir jo buvusi žmona Christine, vadinama maloniniu „Mausi“ („Pelytė“) vardu. A.Sokol teigė, kad buvusi sutuoktinė lydėjo ją pas gydytojus, guodė, ramino, kad viskas bus gerai.

„Mano santykiai su Christine, labai geri, beveik geresni nei su mano motina“, - tuomet sakė A.Sokol.

Bet tuo laiku pasirodžiusi viešumoje ji atrodė sulysusi ir išsekusi, pasak jos, sverianti vos 36 kilogramus. Ar tai bulimijos ar stemplės vėžio pasekmė, - šito A.Sokol neatskleidė.

Likus visai nedaug laiko iki šių metų Vienos pokylio, A.Sokol dalyvavo Vokietijos televizijos kanalo RTL laidoje „Explosiv“.

„Jaučiuosi kaip žvėris, kaip darbo žvėris, paimtas į narvą ir išstatytas apžiūrai. Jaučiuosi dvasiškai prievartaujama“, – skundėsi žavioji iš Lietuvos kilusi blondinė, kuriai viešų pasirodymų jau perdaug.

Akivaizdu, kad savo gyvenimą su R.Lugneriu ji įsivaizdavo kitaip. Pasak A.Sokol, partnerystės pradžioje troškusi prabangaus gyvenimo. Dabar supantys visi tie prabangūs daiktai nei naudingi, nei suteikė laimės, teigė austrų verslininko draugė.

Dar sausio viduryje buvo pasklidę gandai apie jų išsiskyrimą. Katytė savo Richardui pateikė ultimatumą: „Viena diena per savaitę priklauso man ir tik man. Jei visą dieną noriu žiūrėti pro langą, tuomet tai ir darau. Jei jis to nesupranta, tuomet man beliks tik išsiskirti“.

Žurnalistų paklaustas apie šį ultimatumą, R.Lugneris buvo santūrus: „Mūsų santykių nekomentuoju“. Bet jis neabejojo: „Į Vienos pokylį mane lydės Katytė.

Susipažino per skelbimą

Iš Lietuvos kilusios merginos ir milijonieriaus santykiai užsimezgė kai R.Lugneris 2009-ųjų lapkritį pasiskelbė spaudoje ieškąs draugės, kuri lydėtų jį atostogų metu. Anastasia buvo viena pirmųjų, atsiliepusių į neįprastą skelbimą.

Lietuvoje gimusi A.Sokolova mūsų šalyje gyveno neilgai. Išsiskyrus tėvams, motina rusė išsivežė dukterį pas močiutę į Maskvą, kur Anastasia ir užaugo.

Mergina iki šiol su motina dažnai atvažiuoja į Palangą paatostogauti. Lietuvoje gyvena ir šeimos giminės. Anastasia save laiko ne ruse, o lietuve, nes jos tėvas – kaunietis. Vaikystėje Anastasia mokėjo ir lietuviškai, tačiau dabar šią kalbą gerokai primiršo. Vokiškai ji kalba su neryškiu rusišku akcentu.

Austrijoje mergina – nuo 13 metų. Visą paauglystę ji praleido Žemutinėje Austrijoje, Reco miestelyje.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.