26 kilogramų atsikračiusi Beyonce išdavė savo sėkmės paslaptį

Pernai sausį dukrą Blue Ivy Carter pagimdžiusi dainininkė Beyonce savo gerbėjus maloniai stebina radikaliais išvaizdos pokyčiais. Praėjus daugiau nei metams po gimdymo amerikiečių ritmenbliuzo žvaigždė atsikratė 26 kilogramų ir atstatė savo dailias kūno formas. Pakitusią savo išvaizdą 31-erių atlikėja įamžino nusifotografuodama žurnalui „Shape“.

Po gimdymo Beyonce atsikratė net 26 nereikalingų kilogramų.<br>"Shape"
Po gimdymo Beyonce atsikratė net 26 nereikalingų kilogramų.<br>"Shape"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:05 PM

„Nesu natūraliai liekna. Turiu daug dirbti, kad atrodyčiau gerai“, – prasitarė Beyonce. Pasak jos, gimus Ivy ji neturėjo daug laiko rūpintis savo svoriu – pasirodymai buvo suplanuoti praėjus vos trims mėnesiams po gimdymo. „Daugiau niekada taip nedarysiu“, – teigė žinoma atlikėja ir patikino, kad pirmiausia reikia rūpintis savo sveikata ir savijauta, o ne kūno apimtimis.

Dainininkės teigimu, tvirtai nusprendę lieknėti, pirmiausia turėtų pamiršti stereotipus ir prisiminti seniai žinomą taisyklę – kas tinka vienam, nebūtinai turi tikti kitiems. Beyonce numesti svorio padėjo intensyvios ir daug energijos reikalaujančios kardio treniruotės, taip pat – sveika mityba, rašo dailymail.co.uk.

„Laikydamasi svorio metimo programos rinkausi nekaloringus patiekalus. Atsisakiau mėsos, valgiau daug žuvies, vietoje ryžių ir makaronų rinkausi bolivinę balandą“, – pasakojo Beyonce. Ji niekada neatsisakydavo pusryčių, organizmą palepindavo kiaušinių baltymais su daržovėmis arba dribsniais su liesu pienu. Pietums atlikėja rinkdavosi žuvį su daug daržovių, gerdavo daug vandens. Tačiau griežtame atlikėjos valgiaraštyje buvo ir išimčių. „Sekmadieniais leidau sau valgyti tai, ką noriu. Rinkdavausi picą su mėgstamais ingredientais“, – juokėsi ji.

Pozuodama „Shape“ viršeliui, Beyonce vilkėjo Karlos Colletto bikinį, o dailias kojas išryškino fotosesijai pasirinkusi trumpus geltonus šortus, lengvą palaidinę ir elegantiškus aukštakulnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.