Rusijos popdaininkės K. Orbakaitės gimtadienis – tarp saviškių

Lietuviško kraujo turinti Rusijos popdainininkė Kristina Orbakaitė savaitgalį atšventė 42-ąjį gimtadienį. Į vieną Maskvos restoranų susirinko aštuoniasdešimt svečių – atlikėjos artimųjų ir bičiulių.

Sukaktuvininkė K. Orbakaitė su tėvu M. Orbaku ir metų dukterimi Klavdija.<br>LR archyvas
Sukaktuvininkė K. Orbakaitė su tėvu M. Orbaku ir metų dukterimi Klavdija.<br>LR archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

May 28, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:59 AM

Į K. Orbakaitės šventę susirinko visa šeima – motina Ala Pugačiova su savo vyru Maksimu Galkinu, tėvas Mykolas Orbakas, sukaktuvininkės vyras Michailas Zemcovas, visi vaikai: Nikita, Denisas ir Klavdija.

Klavdijai, kuriai neseniai sukako metai, tai buvo pirmasis pasirodymas viešumoje.

„Yves Saint Laurent” suknelę, kurią šiandien vilkiu, parduotuvėje pamatė mama, o nupirko ir padovanojo Maksimas Galkinas, – pranešė dainininkė. – Denis padovanojo labai gražią rankinę, o Miša – žiedą su briliantu, kurį tuoj pat užsimoviau.”

Tarp dovanų buvo net CSKA futbolo komandos marškinėliai su užrašu „Kristina”.

Labiausiai susirinkusiuosius džiugino K. Orbakaitės duktė. Kovo 30-ąją Klavdijai sukako metai, ji jau tvirtai stovi ant kojų, vaikšto ir net bėgioja be pašalinių pagalbos. Atėjusi į šventę ji pirmiausia patraukė pas močiutę A.Pugačiovą, kaip ir ji, vilkinčią šviesią gėlėtą suknelę.

Denisas mielai paėmė seserį ant rankų ir išdidžiai pranešė: „Ji jau moka ištarti „mama”, „tėtė”, „baba”, „Ala”, „bai bai”. Iš charakterio Klava panaši į Alą. Ji švelni, bet gali tvirtai pasakyti „ne, nedarysiu”.

Ji supranta, pas ką eiti, pas ką ne. Svetimų neprisileidžia – tik Alą, mamą, Mišą ir mane. Aš mielai su ja žaidžiu, ją maudau – ne vienas, žinoma, bet su mama arba Miša.”

Pirmąjį tostą ištarė sukaktuvininkės motina. „Mano vyras dovanoja man briliantų, safyrų ir smaragdų, – pradėjo kalbą A.Pugačiova ir žvilgtelėjo į M. Galkiną. – Tai puiku. Bet, žinoma, svarbiausias mano briliantas – tai tu, Kristina. Pakelkime taurę už mano briliantą, už šią puikią dangiško grožio moterį.”

Daugiau tostų Kristina nebenorėjo, o vadovavimą šventei nutarė perduoti žodžio kišenėje neieškančiam M. Galkinui.

„Kol nepavalgys, nesikreipkite”, – vyrą gynė A. Pugačiova.

Baigiantis šventei oficiantai įvežė didžiulį tortą su Kristinos portretu. Desertu tapo ir vieno šventės svečio – Filipo Kirkorovo daina.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.