Apendicitas vos nepražudė dainininko E. Johno

Muzikos pasaulio legenda Eltonas Johnas pranešė, kad praėjusios savaitės pabaigoje prasidėjęs apendikso uždegimas jo vos nepražudė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2013, 1:01 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:21 AM

66 metų muzikantas dėl stiprių pilvo srities skausmų turėjo pakeisti savo turo po Europą tvarkaraštį. Apie nukeltus koncertus E. Johno atstovai pranešė penktadienį.

„Man pasisekė, kad aš likau gyvas“, – britų bulvariniam laikraščiui „The Sun“ sakė E. Johnas.

Nepaisydamas stipraus pilvo skausmo kurį laiką E. Johnas tęsė koncertinį turą. Jis nė nesuvokė, kad rizikuoja savo gyvybe, nes visą laiką manė, kad apsinuodijo maistu, todėl skausmas savaime praeis.

„Aš buvau tiksinti bomba. Manau, bet kurią akimirką galėjau mirti. Jaučiuosi toks laimingas ir dėkingas, kad esu gyvas“, – tikino E. Johnas.

Penktadienį, kai E. Johnas su visa komanda buvo Vokietijoje, pilvo skausmas tapo nepakenčiamas. Iškviesti medikai nustatė apendikso uždegimą.

„Eltonas jau išgyveno blogiausią dalį, tačiau jis vis dar sunkiai serga“, – sakė E. Johnui artimas, tačiau neįvardytas asmuo.

E. Johnas šiuo metu gydomas medikamentais, tačiau legendiniam dainininkui artimiausiu metu bus atlikta apendikso pašalinimo operacija. Prognozuojama, kad po operacijos garbaus amžiaus dainininkas visiškai atsigaus tik prabėgus keliems mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.