Vasaros netikėtumai Holivude: H. Berry vestuvės ir G. Clooney skyrybos

Gyvenimas Holivude teka įprasta vaga — žvaigždės mylisi, tuokiasi, pykstasi ir skiriasi. Aktoriai Halle Berry (46 m.) ir Olivier Martinezas (47 m.) savo meilę sutvirtino santuokos įžadais, o štai geidžiamiausias sapnų fabriko jaunikis George’as Clooney (51 m.) ir vėl vienišas. Jis išsiskyrė su dar viena gražuole — Stacy Keibler (35 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 6:31 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:41 PM

Apie H. Berry ir O. Martinezo vestuves žurnalistai garsiai prabilo dar tuomet, kai pora buvo pastebėta Los Andželo oro uoste sėdanti į lėktuvą drauge su aktorės penkerių metų dukrele Nahla, rašo „Lietuvos rytas“.

Susituokė Prancūzijoje

Gerokai anksčiau viename interviu H. Berry prisipažino svajojanti apie nedideles jaukias vestuves. Tuomet aktorė sakė nedažnai dalyvaujanti vestuvėse, bet tokių, kuriose neseniai pabuvojo, — su 250 svečių, — tikrai nenorėtų. Ji tvirtino net nebandžiusi sugauti nuotakos puokštės.

Holivudo žvaigždės sužadėtuvės su prancūzų aktoriumi O. Martinezu daugeliui buvo tarsi griaustinis iš giedro dangaus.

Praėjusių metų kovą Olivier pasipiršo mylimajai. Neseniai Prancūzijos senovinėje Kondė pilyje Halle ir Olivier vienas kitam ištarė „taip“.

Garsenybes sutuokė miestelio meras, o paskui pilyje įvyko religinė ceremonija. Šventėje dalyvavo apie 60 svečių, tarp jų — jaunojo brolis Vincent’as ir motina Rosemarie.

Nuotaka atvyko į bažnyčią vintažiniu automobiliu, pasipuošusi balta nėriniuota suknele.

Trečias kartas nemeluos?

Tai jau trečioji Holivudo žvaigždės H. Berry santuoka. 1993 metais ji sumainė žiedus su beisbolininku Davidu Justice’u, o 2001-aisiais — su ritmenbliuzo atlikėju Ericu Benetu. Pirmoji ir antroji santuokos truko trejus metus.

Po antrų skyrybų „Oskaro“ laureatė buvo pareiškusi: „Daugiau niekada netekėsiu, nors prisipažinsiu, kad žodis „niekada“ man nepatinka.“

Dukters Nahlos Holivudo žvaigždė susilaukė su 10 metų jaunesniu Kanados modeliu Gabrieliu Aubry. Su juo H. Berry buvo taip pat susižadėjusi.

Su prancūzu O. Martinezu aktorė susipažino 2010-aisiais kino juostos „Ryklių užkalbėtoja“ filmavimo aikštelėje. Šiuo metu pora laukiasi kūdikio.

O. Martinezui santuoka su H. Berry — pirmoji. Anksčiau jis susitikinėjo su australų atlikėja Kylie Minogue.

Draugystė papildė kišenę

Kol viena garsenybių pora laižo medų, kita papildė išsiskyrusiųjų sąrašą.

Dar visai neseniai S. Keibler buvo vadinama rimta pretendente į geidžiamiausiu Holivudo jaunikiu laikomo G. Clooney žmonas. Vis dėlto šviesiaplaukei nepavyko dailiai senstančio Holivudo gražuolio nuvesti prie altoriaus — ji papildė jo buvusių gražių žaisliukų sąrašą.

Tik vargu ar dėl to įspūdingosios S. Keibler reikia gailėtis, nes išsiskyrimas su Holivudo garsenybe gerokai papildė jos kišenę.

Jei kokio nors renginio organizatoriai nori pasikviesti G. Clooney buvusiąją, jie turi pakloti ne mažiau kaip 40 tūkstančių (apie 104 tūkst. litų) JAV dolerių.

Šviesiaplaukė uždirba ir iš įrašų socialiniame tinkle „Twitter“: kiekviena žinutė S. Keibler praturtina maždaug 6 tūkstančiais JAV dolerių (15 600 litų).

Iki draugystės su G. Clooney įspūdingos išvaizdos moteris negalėjo pasigirti didesnių reklamos bendrovių dėmesiu. Dabar ji už kiekvieną reklamą susižeria 50—100 tūkstančių JAV dolerių (nuo 130 iki 260 tūkst. litų).

Net milijoną JAV dolerių ji uždirbo už dalyvavimą televizijos šou „Supermarket Superstar“. Žurnalistai suskaičiavo, kad bendraudama su G. Clooney gražuolė uždirbo apie 10 milijonų JAV dolerių (26 mln. litų).

Išskyrė požiūris į šeimą

„Visuomet tas pats: vos tik G. Clooney pajunta, kad moterį prisileido per arti, jis nuo jos pabėga“, — teigė artimas aktoriui šaltinis.

Bet dvejus metus trukusią draugystę nutraukė S. Keibler.

Šviesiaplaukė pradėjo rimtai galvoti apie šeimą ir vaikus, o G. Clooney to niekada nereikėjo. Jis visuomet pasipustydavo padus, kai tik draugystė pakvipdavo vedybomis.

Amžinuoju vienišiumi tituluojamas vyras beveik dvejus metus (2009—2011 m.) palaikė artimus ryšius su gražuole aktore ir modeliu iš Italijos Elisabetta Canalis (33 m.).

Beje, prie altoriaus G. Clooney sugebėjo nuvesti tik aktorė Talia Balsam. Santuoka subyrėjo prieš daugelį metų.

„Kodėl taip patinku moterims? Manau, dėl to kalti mano plaukai“, — kartą žurnalistams pašmaikštavo išties gražiai žilstelėjusi Holivudo žvaigždė.

G. Clooney du kartus — 1997 ir 2006 m. — buvo išrinktas seksualiausiu pasaulio vyru.

Žiniasklaidos teigimu, S. Keibler ir G. Clooney išsiskyrė ramiai ir taikiai. Artimas porai šaltinis teigė, kad iki pradedant susitikinėti buvę draugai tokie išliks ir pasukę skirtingais keliais.

Ištikimas tik augintiniams?

Nejau G. Clooney negali būti ištikimas? Pasirodo, dar ir kaip!

Daugiau nei 10 metų Holivudo žvaigždė savo lova dalijosi su paršeliu Maksu, sveriančiu 136 kilogramus. Dabar po jo būstą siaučia keturkojis Einšteinas, kurį aktorius pamatė gyvūnų prieglaudos tinklalapyje ir tapo jo šeimininku bei geriausiu draugu.

Tiesa, pirmiausia gyvūnų prieglaudos darbuotojai turėjo įsitikinti, ar „Oskaro“ laimėtojas ir geidžiamiausiu jaunikiu tituluojamas širdžių ėdikas tikrai patiks Einšteinui. Tad aktoriui teko atvykti į gyvūnų prieglaudą ir susipažinti su šuneliu.

Einšteino palankumą G. Clooney pelnė paprastu, bet gudriu būdu. Jis pravėrė gyvūnų prieglaudos duris savo batus stipriai įtrynęs kalakutienos kukuliais. Nieko nuostabaus, kad Einšteinas iškart puolė potencialiam šeimininkui prie kojų.

Tokio šuns elgesio prieglaudos darbuotojai dar niekada nebuvo matę.

Taip, kaip teigia G. Clooney, užsimezgė amžina jo ir Einšteino draugystė.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.