Apvalėjantis J. Aniston pilvukas paskatino gandus apie nėštumą

Aktorė Jennifer Aniston yra prisipažinusi, kad neįsivaizduoja savo ateities be vaikų. Panašu, kad ši jos svajonė greitai išsipildys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:54 AM

Pastaruoju metu daug kam į akis krito gerokai suapvalėjęs J. Aniston pilvukas. Spėjama, kad dar iki savo 45-ojo gimtadienio, kuris bus vasarį, serialo „Draugai“ žvaigždė taps mama.

„Ji tikrai atrodo priaugusi šiek tiek svorio“, – sakė liudininkai žurnalui „In Touch“.

Kol kas J. Aniston atstovai neigia kalbas, kad ji laukiasi, bet suapvalėjusios aktorės kūno formos, besiplaikstančios suknelės, kurias ji pradėjo nešioti laisvalaikiu, ir pastangos slėpti rankomis pilvą leidžia įtarti, kad ji greitai turėtų tapti mama.

Įtarimus dar labiau sustiprina tai, kad pastaruoju metu Jennifer yra kaip niekada pakiliai nusiteikusi ir stengiasi patirti kaip įmanoma mažiau streso.

Interneto portalas „Radar Online“ rašė, kad Jennifer kruopščiai išnagrinėjo visas galimybes susilaukti vaikų, taip pat pasidomėjo ir dirbtiniu apvaisinimu.

Šaltinių teigimu, Jennifer jau pradėjo nevaisingumo gydymą. Teigiama, kad jai buvo taikyta dirbtinio apvaisinimo procedūra.

44 metų J. Aniston jau beveik metus yra susižadėjusi su 41 metų savo kolega Justinu Therouxu. Anksčiau J. Therouxas nenorėjo vaikų, bet nusprendęs susieti savo gyvenimą su Jennifer jis pakeitė savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.