G.Paltrow asmeninė trenerė atskleidė, kokie netobulumai kankino įžymybę

Aktorė Gwyneth Paltrow Holivude sužibėjo ne tik dėl puikių aktorinių gebėjimų, tačiau ir dėl pavydėtinų kūno linkių, dažnai įspraustų į dailias, prigludusias sukneles.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-17 09:33, atnaujinta 2018-03-01 21:54

Tačiau Gwyneth asmeninė trenerė Tracy Anderson atskleidžia, kad milijonus uždirbanti aktorė ne visuomet galėjo pasigirti stangriu kūnu. Tai, ką dabar matome žurnalų viršeliuose, - Tracy ir Gwyneth bendrų pastangų vaisius, pareikalavęs daug ištvermės ir kantrybės.

Įžymybių trenerė teigia, kad Gwyneth kadaise turėjo visai sudribusį užpakaliuką ir išties problemines šlaunis. Ji priduria: „Sulaukiau Gwyneth skambučio ir mes susitarėme susitikti. Ji man pasakė, kad gavo vaidmenį filme pirmoje veiksmo filmo „Geležinis žmogus“ dalyje, tad norėjo vaidmeniui pasiruošti maksimaliai. Gwyneth buvo tik neseniai pagimdžiusi sūnų. Nėštumo metu ji priaugo net 16 kilogramų, kurių niekaip negalėjo atsikratyti. Jos užpakaliukas buvo toks sudribęs ir ilgas, o šlaunys... na, jos išties nebuvo prekinės išvaizdos. Gwyneth pasisekė, kad ji yra aukšta, tad problemines vietas paslėpti nebuvo sunku. Bet tai problemos juk neišsprendžia, tiesa?“

38-erių Tracy teigia, kad pasijuto išties blogai dėl pogimdyvinės depresijos ir pakitusių kūno formų kankinamos aktorės, todėl nusprendė jai padėti.

Dabar šviesiaplaukė dviejų vaikų motina prakaitą lieja net 5 dienas per savaitę, reguliariai valo organizmą ir nuolat stebi, ką deda į burną. Pastangos išties atsiperka - Gwyneth visuomet trykšta energija, jos kūnas atrodo lyg 20 metų merginos, o sveikata - tiesiog puiki.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.