Kazachstano prezidento anūkas tuokėsi skambant K.Westo ir Beyonce dainoms

Kazachstane šeštadienį vyko aukščiausio lygio vestuvių ceremonija: šalies prezidento Nursultano Nazarbajevo anūkas, 23 metų Didžiosios Britanijos karališkosios karo akademijos auklėtinis Aisultanas Nazarbajevas vedė kompanijos „KazRosGaz“ vadovo dukterį, 20-metę vieno Londono universitetų studentę Alimą Boranbajevą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-02 19:05, atnaujinta 2018-03-01 14:43

Šeimos šventę nutarta surengti per Naftininkų dieną. Pasveikinti jaunųjų atvyko nemažai valdžios atstovų, verslininkų, pasaulio ir vietos šou verslo žvaigždžių.

Vestuvių pokylis vyko Almatos viešbučio „Royal Tulip“ salėje „Grand Ballroom“. Pirmoji ceremonijos dalis surengta pagal nacionalines tradicijas, o antroji – kaip vakarienė dalyvaujant garsiems atlikėjams.

Jaunavedžius, jų artimuosius ir visus svečius savo dainomis sveikino dainininkė Beyonce ir amerikiečių reperis Kanye Westas. Kaip pranešė portalo TMZ.com šaltinis, pastarajam atlikėjui buvo sumokėtas apie 3 mln. JAV dolerių honoraras už tai, kad per vestuvių pokylį jis atliktų savo didžiausius hitus, tarp jų – ir „Can't Tell Me Nothing“.

Be Beyoce ir Kanye Westo, koncertavo grupė „A-Studio“, rusų artistai Lolita Miliavskaja, Maksimas Galkinas, ukrainiečių dainininkė Jiolka, gruzinų dainininkas Vachtangas Kikabidzė, „Comedy Club“ rezidentas Aleksandras Reva. Į vestuves taip pat  buvo pakviesti Genadijus Chazanovas, Levas Leščenka, televizijos laidų vedėja Nona Grišajeva, turkų dainininkas Mustafa Sandalas ir kiti.

Per paties N.Nazarbajevo gimtadienį prieš keletą metų koncertavo dainininkė Whitney Houston.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.